Bekijk whitepaper
Download
Communities & Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Apollo Tyres

Timed to Perfection

Voor Apollo Tyres, een groot internationaal fabrikant van autobanden, hebben we de kans gekregen om de lancering van hun nieuwste product voor het merk Vredestein, de Ultrac Pro-band, te organiseren. We organiseerden in het stralende Sevilla de spectaculaire lancering. Alles, van de start tot de finish van het drie dagen durende programma, was volledig vormgegeven rond het door ons bedachte thema 'Timed to Perfection'. Deze perfecte timing was de rode draad door het gehele evenement, dat de ongeveer 250 relaties van Apollo Tyres niet snel zullen vergeten.

250 gasten Circuito Monteblanco 1PK Ex F1-coureur
Een spectaculaire start De lancering trapte af met een futuristisch welkom door een hologram van ex-F1-coureur Giancarlo Fisichella, die de gasten verwelkomde. Vervolgens werden de gasten naar hun kamer begeleid. Om de gasten in stijl te vervoeren naar de launchshow, werden ze per 1pk naar de Fundación Tres Culturas gebracht voor de start van een indrukwekkende launchshow. Elke avond opende een directielid van Apollo Tyres de show met een toespraak, gevolgd door het hoogtepunt van de avond: een unieke dansvoorstelling die de slogan van de band, 'The face of beauty, the heart of a beast', tot leven bracht. Het was een combinatie van klassieke dans en flamenco, die 'beauty' en 'the beast' symboliseerde, samensmeltend in een spectaculaire finale waarbij dansers samenkwamen, banden uit de lucht daalden en het dak zich opende onder de sterrenhemel. Vervolgens werd de avond afgesloten met een diner op het dakterras van de Fundación Tres Culturas, een perfect begin van het driedaagse evenement.
Sevilla op zijn best 3 dagen, 1 band
Adrenaline en verwondering De tweede dag was gevuld met activiteiten die adrenaline opwekten. De Vredestin Ultrac Pro is de perfecte combinatie van sportief en comfortabel rijgedrag. De dag begon met informatieve workshops om uit te leggen hoe dit in de ontwikkeling van de band is vormgegeven, gevolgd door een reeks spannende rijervaringen op het Circuito Monteblanco, waaronder 'hot laps', selfdrive-sessies, en paddock rijlessen, waarbij de prestaties van de Ultrac Pro-band centraal stonden, Ferrari’s, Porsches, Mercedessen, AMG’s en BMW’s stonden hiervoor klaar. Gasten konden ook de unieke sensatie van het rijden in een BMW-Z4 cabrio door bergachtige haarspeldbochten ervaren, wat de kans bood om de band zelf te testen op het gebied van comfortabel rijgedrag. Een lunch midden op het circuit en een diner op de 37e etage van Hotel Torre, compleet met een operazangeres, zorgden voor momenten die de gasten nog lang bij zullen blijven. Het evenement werd afgesloten tijdens het diner met muziek verzorgd door DamesDraaienDoor, dit was de perfecte afsluiter van de spectaculaire driedaagse.
Racen op het circuit en rooftop diners
Het Vredestein gevoel De mix van activiteiten, van de spannende races op het circuit tot relaxen met dat ongelooflijke uitzicht in Sevilla, liet iedereen het unieke Vredestein gevoel ervaren, innovatief, topkwaliteit, maar tegelijkertijd hartstikke leuk. De reacties van de gasten waren enorm enthousiast en de sfeer, maakte dit evenement onvergetelijk. Het was meer dan alleen de lancering van het product, het benadrukte hoe hecht de band met Apollo Tyres en zijn relaties werkelijk is. Kortom, een groot succes en een herinnering die nog lang zal blijven hangen.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management