Award-uitreikingen

Award show organiseren

Een award show is een evenement met een bijzonder tintje. Er staat namelijk iets op het spel. Of het nu gaat om een award voor collega’s, voor klanten of relaties: een award uitreiking zorgt voor een bijzondere sfeer. D&B Eventmarketing helpt je graag om dit moment optimaal te benutten. Wij organiseren evenementen – waaronder award shows – die mensen raken, verbinden en een positieve verandering teweeg brengen. Events die jouw klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen.

Waarom een award show organiseren

Een evenement op zich is al een krachtig middel om mensen te verbinden. Het is face-to-face, driedimensionaal en LIVE en maakt daarom veel impact. Met de organisatie van een award show doe je daar nog een schepje bovenop. Er zijn verschillende redenen om een award show te organiseren:
● Een award show is een perfecte mogelijkheid om de waarden van je bedrijf te promoten en belonen;
● Een award show is een manier om mensen te bedanken en een goed gevoel te geven;
● Een awards night zorgt voor reuring rondom een event en/of bedrijf. Mensen praten erover, zijn ermee bezig;
● Door een award show vergroot je je zichtbaarheid. Onder de aanwezigen, hun connecties en soms zelfs door publiciteit in de media;
● Een award show zorgt voor entertainment en een climax binnen een serieus dagprogramma.

Award show ideeën: de mogelijkheden bij D&B Eventmarketing

D&B Eventmarketing is al meer dan 40 jaar specialist in het organiseren van evenementen, waaronder award shows. De mogelijkheden voor het organiseren van een award show of award uitreiking zijn groot. Zo kun je denken aan een show die op zichzelf staat, maar ook aan een uitreiking als onderdeel van een evenement, jubileum of congres. Ook voor de show zelf zijn er ontzettend veel opties. Sparren over jouw award show ideeën? Of ben je benieuwd naar onze award show ideeën? Je bent van harte welkom bij D&B Eventmarketing. Bij ons evenementenbureau denken we out-of-the-box. Wij zijn nieuwsgierig, lopen voorop en houden wel van een uitdaging. Zo organiseren we award shows als nooit tevoren.

Award uitreiking organiseren: onze werkwijze

D&B Eventmarketing organiseert award uitreikingen die een boost geven aan de ambitie van organisaties. De kracht van onze events? Die zit in de combinatie van inhoud, energie en interactie. Die combinatie zorgt voor een boost, zodat een kleine vonk een gigantisch vuur wordt. Die zorgt ervoor dat we een award show organiseren die alles behalve standaard is en je raakt. Onze werkwijze bij het award show organiseren komt voor een groot deel overeen met de werkwijze bij andere evenementen. Een aantal onderdelen zijn uniek voor een award uitreiking: denk bijvoorbeeld aan het bedenken van een pakkende en passende naam voor de award, het samenstellen van een onafhankelijke jury en het zorgen voor een goede onderbouwing van de keuzes voor prijswinnaars. Een award show organiseren kost tijd, geld en menskracht. Vanzelfsprekend wil je dit event dan ook optimaal benutten. Onze award uitreikingen zijn daarom vrijwel altijd onderdeel van een grotere campagne, en dragen bij aan het – meetbare – doel hiervan. Zo zorgen we ervoor dat de show nog meer waarde heeft. Natuurlijk nemen we jouw award show ideeën mee in ons plan.

Succesvolle award gala’s van opdrachtgevers

D&B Eventmarketing organiseerde al veel succesvolle award shows voor opdrachtgevers. Een aantal voorbeelden.

Gouden Giraffe

In 2018 organiseerden we het award gala van de Gouden Giraffe: de prijs voor bedrijven en bureaus die hun nek uitsteken met een impactvol event. Met kritische eventcollega’s in de zaal lag de lat hoog. Wij zetten de award show in om ‘de kracht van live’ te verkondigen. Met gewaardeerde partners lieten we de aanwezigen een verhaal ervaren. Onder meer een spectaculaire opening over de geschiedenis van live, ‘Tinderen voor Eventprofessionals’ en een live brand experience met Braziliaanse carnavals-invloeden, maakten het award gala tot een groot succes.

Exact

Cloud Business Softwarebedrijf Exact organiseert jaarlijks de award uitreiking 'Partner van het Jaar Award' voor haar businesspartners om hen te bedanken voor hun inzet en een boost te geven voor aankomend jaar. D&B organiseerde de laatste twee edities. In 2018 was het thema ‘Game On’ en organiseerden we tijdens het award gala de wervelende en interactieve Exact-quizshow vol energie, uitdaging en competitie. In 2017 vond de award show plaats in de innovatieve stad ‘CurioCity’. De gasten zagen onder meer een techdame in oplichtende LED-jurk, op hoverboards uitgereikte awards en een indrukwekkende lasershow. Beide shows waren enorm geslaagd.

Bekijk de volledige cases

Award show organiseren? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wil jij een award show, een award gala of award avond organiseren? En kun je wel wat hulp bij de organisatie gebruiken? Of ben je op zoek naar award show of awards night ideeën? D&B Eventmarketing is je graag van dienst. Wij zorgen ervoor dat jouw award avond er één wordt om nooit te vergeten. Lees hier meer over wat ons evenementenbureau jou kan bieden.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management