Bedrijfsopening organiseren

Bedrijfsopening organiseren

Een bedrijfsopening is een feestelijk moment. Een moment dat gevierd mag worden! Een bedrijfsopening organiseren is dan ook een echte must bij de start van een bedrijf of vestiging, na een verhuizing of verbouwing. D&B Eventmarketing helpt je om een feestelijke bedrijfsopening of opening bedrijfspand te organiseren die niet alleen geslaagd is, maar ook bijdraagt aan de binding met relaties, medewerkers en andere stakeholders. Van verrassende activiteiten tot bedrijfsopening ideeën die zorgen voor extra verbinding. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies hoe je zorgt voor een maximale impact.

Waarom een bedrijfsopening organiseren

Waarom een bedrijfsopening organiseren? Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Naast de start van een bedrijf, een nieuwe vestiging of bedrijfspand opening, kun je bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsopening na een verbouwing. Het organiseren van een bedrijfsopening heeft verschillende voordelen:
● Een opening versterkt de band met relaties;
● Een opening zorgt voor verbondenheid binnen je team;
● Een opening is een ideaal moment om de visie en waarden van je bedrijf tot leven te brengen;
● Een opening is hét moment om de ambities van je bedrijf te boosten.

Kortom: je kunt er meer uithalen dan je voor mogelijk houdt!

Bedrijfsopening ideeën: de mogelijkheden bij D&B Eventmarketing

D&B Eventmarketing heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan met het organiseren van openingen voor allerlei bedrijven, verenigingen en instellingen. Bedrijfsopening ideeën hebben wij dan ook volop: van interactieve activiteiten tot manieren waarop je een opening optimaal kunt benutten. De mogelijkheden zijn eindeloos: wij gaan steeds weer voor een andere, unieke ervaring voor de aanwezigen. Om elke opening bijzonder te maken, gebruiken we de ‘heilige drie-eenheid’ van inhoud, interactie en energie. Die combinatie zorgt voor een boost en creëert een opening die mensen raakt.

Bedrijfsopening organiseren: onze werkwijze

Een bedrijfsopening organiseren kost tijd, geld en menskracht. Het is daarom belangrijk om dit moment optimaal te benutten. Doelstellingen zijn daarbij cruciaal. Die bepalen de boodschap en invulling van de opening, zoals de activiteiten van de bedrijfsopening. D&B Eventmarketing adviseert om de ambitie van jouw organisatie te koppelen aan de opening. Zo ontwikkel je een thema dat langer meegaat en waar je de basis van het jaarplan op kunt bepalen, waarin alle communicatiemiddelen en events zijn opgenomen. Hiermee maak je op verschillende momenten in het jaar contact met je stakeholders en draagt het echt bij aan je ambities. Hoe bepaal je de doelstellingen van je bedrijfsopening? Begin met het stellen van vragen: Waarom? Hoe? Wat? Wie? Waar? Met de antwoorden op deze vragen als uitgangspunt, kan operatie ‘opening bedrijf organiseren’ beginnen.

Succesvolle bedrijfsopeningen van opdrachtgevers

D&B Eventmarketing heeft veel ervaring met de organisatie van openingen. Een voorbeeld van een succesvolle opening die we organiseerden, is de opening van Windpark Zuidlob van Nuon. Tijdens deze opening werd op bijzondere wijze het verhaal van ‘de kracht van de wind’ verteld. Tijdens de opening door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix werd het windpark symbolisch aangeblazen. Een ander mooi voorbeeld van een opening is het launch event van Qatar Airways, waarbij 330 gasten in het Amsterdamse Concertgebouw vierden dat de maatschappij haar vluchtennetwerk heeft uitgebreid naar Amsterdam. D&B Eventmarketing nam de gehele organisatie van het galadiner voor haar rekening.

Bedrijfsopening organiseren? Schakel D&B Eventmarketing in!

Bedrijfsopening organiseren? D&B Eventmarketing helpt jou om een evenement te organiseren dat niet alleen een doorslaand succes is, maar bovendien zorgt voor verbinding. Van het bedenken van activiteiten bedrijfsopening tot bedrijfsopening ideeën over aankleding, communicatie en organisatie. Wij maken van jouw opening een memorabel event. Lees meer over de mogelijkheden die ons evenementenbureau kan bieden op het gebied van bedrijfsopening organiseren.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management