Eventmarketing

Event marketing bureau D&B Eventmarketing

Een event is een impactvol moment. Dat weten wij als event marketing bureau als geen ander. Of het nu gaat om een personeelsfeest, congres, relatiemarketing event of bedrijfsjubileum, D&B Eventmarketing ziet events als springplank voor de ambities van jouw bedrijf. Bij event marketing moet alles kloppen. Alsof je de beslissende penalty in de WK-finale neemt. Wij geloven dan ook in een op maat gemaakte event marketing strategie waarbij het event onderdeel is van een volledige bedrijfscampagne. Zowel bij eenmalige events als bij een reeks aan events. Door onze ruime ervaring en passie voor evenementen marketing nemen wij de rol van strategisch partner in. Samen met jou maken we eigenzinnige verhalen die passen bij het event. Verhalen die langdurig impact maken en je bijblijven. Events die mensen raken, verbinden en dus waardevol zijn in elke zin van het woord.

Wat is event marketing?

Van veel opdrachtgevers krijgen wij regelmatig de vraag “wat is event marketing precies?”. Bij event marketing gaat het niet over de marketing van het evenement, het draait om het evenement dat als marketinginstrument dient. Hierdoor kan een bedrijf zijn doelstellingen en strategie tot uiting brengen én verder versterken. Het wordt daarmee dus onderdeel van de marketingmix. Bij event marketing helpt D&B Eventmarketing bedrijven bij het vinden en organiseren van het evenement die past bij de marketing van dat bedrijf. Als ervaren event marketing bureau zijn wij dan ook gespecialiseerd in het opstellen van event marketing strategie op maat. Natuurlijk spelen wij ook in op de laatste event marketing trends. En dat doen wij al ruim 40 jaar met een enorme bevlogenheid!

Waarom event marketing bij D&B Eventmarketing

Een event als marketing. Dat wil jij ook voor jouw bedrijf! Maar hoe doet D&B Eventmarketing dat eigenlijk? Door de jaren heen hebben wij een geheel eigen visie op evenementen marketing ontwikkeld. Evenementen geven organisaties de kans om een verhaal te vertellen. Een verhaal dat iets met jou en je medewerkers doet. Een verhaal dat je bijblijft, omdat je er live bij was. D&B Eventmarketing gelooft heilig in een campagnematige aanpak van het traject vóór en ná het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Zo krijgt ook een eenmalig event meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Bij eenmalige events zorgt D&B, als event marketing company, altijd dat het live moment onderdeel wordt van een communicatie campagne. En bij een campagne verbindt D&B Eventmarketing meerdere, vaak al bestaande, live ontmoetingen met elkaar door middel van een overkoepelend concept. Staat jouw bedrijf voor een cultuurverandering, een jubileumjaar of kan de relatiemarketing wel een boost gebruiken? Bij meervoudige events helpen wij bij het ontwikkelingen van de juiste event marketing strategie. Onze event consultants geven dan ook graag advies! Zij weten namelijk hoe je een publiek betrekt en boeit, hoe je zorgt voor interactie. Recht op het doel af. En recht in het hart.

Download onze event marketing whitepapers 

De event marketing diensten van D&B Eventmarketing

Met een enorme bevlogenheid en passie voor events realiseert event marketing bureau D&B Eventmarketing al sinds 1983 de mooiste evenementen die ook echt impact maken. Om tot de beste event marketing strategie voor jouw bedrijf te komen hebben wij verschillende soorten events die in de marketingmix geïntegreerd kunnen worden.

Congres organiseren

Een congres is vaak hét hoogtepunt in de activiteiten die een organisatie onderneemt. Congressen dragen namelijk bij aan de binding met relaties, medewerkers en andere stakeholders. Daarnaast is een congres een veelgebruikt middel om mensen met de ambities van een bedrijf te verbinden. Bekijk hier onze aanpak bij congres organiseren.

Relatiemarketing

Golfen, zeilen, een netwerkborrel organiseren of een skybox afhuren in het voetbalstadion. Zo moeilijk is relatiemarketing toch niet? Bij D&B Eventmarketing weten we dat een activiteit organiseren om duurzame relaties op te bouwen niet meer van deze tijd is. Bekijk hier onze aanpak bij relatiemarketing.

Bedrijfsjubileum organiseren

Feestelijke mijlpalen moet je vieren. Zeker als jouw bedrijf binnenkort zijn jubileum viert! Een jubileum organiseren is dé kans om het verhaal van jouw organisatie te vertellen. Wil je een bedrijfsjubileum met impact vieren? Bekijk hier onze aanpak bij bedrijfsjubileum organiseren.

Personeelsfeest organiseren

Een personeelsevent organiseren is hét moment om de ambities van je bedrijf een flinke boost te geven en je medewerkers in het zonnetje te zetten. Wij weten van ieder personeelsevent een evenement met impact te maken die de zakelijke doelstellingen en strategie van je bedrijf ondersteunen. Bekijk hier onze aanpak bij personeelsfeest organiseren.

Event marketing voorbeelden

Bij D&B Eventmarketing doen wij meer dan alleen een bedrijfsfeest, personeelsfeest en congres organiseren. Wij bekijken wat jouw doelstellingen en bedrijfsstrategie zijn en zorgen dat het event hier naadloos in integreert. D&B Eventmarketing heeft inmiddels meer dan 1.750 events georganiseerd in binnen- en buitenland. Dit doen wij voor allerlei soorten opdrachtgevers: van kleine tot grote organisaties, van landelijke tot internationale bedrijven en van overheidsinstellingen tot verenigingen. KLM, KNB, Rabobank, Tomingroep, Samsung, familiebedrijven en nog vele anderen gingen jou al voor. Dit is slechts een kleine greep uit de events die we hebben mogen organiseren. Meer event marketing voorbeelden bekijken?

Bekijk hier onze event marketing voorbeelden.

Evenement marketing nodig? Schakel D&B Eventmarketing in!

Al sinds 1983 is D&B Eventmarketing dé eventpartner van ondernemend Nederland. Met personeelsfeesten, congressen, relatie marketingevenementen en bedrijfsjubilea creëren wij waardevolle events die impact maken. Vanuit onze ervaring en passie voor evenement marketing helpen wij organisaties hun dromen en ambities te realiseren. Natuurlijk werken wij als event marketing company volgens de laatste event marketing trends. Ben je dus op zoek naar het beste event marketing bureau van Nederland? Kijk niet verder en neem contact op met D&B Eventmarketing. Wij komen dan graag langs voor een kennismaking zodat we ook van jouw evenement een groot succes kunnen maken. Wil je meer weten over een event als marketing of over ons evenementenbureau? Lees dan hier verder.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management