D&B goede doelen

D&B Eventmarketing creëert evenementen en campagnes die raken. Wij worden op onze beurt weer geraakt door de indrukwekkende en inspirerende verhalen van de goede doelen die ons roze bureau als trotse partner ondersteunt. Met heel veel liefde, passie en toewijding maken wij van de benefiet-evenementen van onderstaande organisaties unieke herinneringen die je jaren later nóg kippenvel bezorgen.

Right To Play

Spelen is cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind, want als je speelt is alles mogelijk, kun je samen lachen en vergeet je even al je zorgen. Internationale humanitaire organisatie Right To Play  bevordert met sport en spel de ontwikkeling en gezondheid van kinderen in achtergestelde gebieden.

Helden van HDI

Wanneer je hoort dat je kanker hebt, staat je leven op zijn kop. Het kan zoveel impact hebben dat het leidt tot psychische klachten. In deze moeilijke tijden helpt het Helen Dowling Instituut jou en je naasten met de beste psychologische zorg.

Amsterdam City Swim

Met dit unieke en grootse zwemevenement in de Amsterdamse grachten, zamelt Stichting Amsterdam City Swim jaarlijks zoveel mogelijk geld in voor onderzoek naar ALS, zodat er een oplossing gevonden kan worden voor deze spier- en zenuwziekte en het leven van ALS-patiënten kwalitatief verbetert.

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dichtbij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. Voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap die in Nederland wonen, is sporten namelijk niet altijd vanzelfsprekend.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management