Personeelsevents organiseren

Personeelsfeestje als onderdeel van bedrijfsstrategie

Een personeelsevent organiseren is hét moment om de ambities van je bedrijf een flinke boost te geven. Ook is dit het moment om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Bij D&B Eventmarketing zijn we er dan ook van overtuigd dat je veel meer uit een personeelsdag of personeelsavond kunt halen. Wij bundelen graag al onze kennis en liefde voor het eventvak om de kroon op jouw merk én personeelsevent te zetten. Dankzij ruim 39 jaar ervaring weten wij van ieder personeelsevent een evenement met impact te maken die de zakelijke doelstellingen en strategie van je bedrijf ondersteunen en zo zorgen wij er samen voor dat jouw personeelsdag of medewerkersfeest meetbaar meer oplevert dan alleen een onvergetelijke herinnering!

Waarom een personeelsfeest organiseren?

Evenementen zijn LIVE. Daarmee zijn ze de puurste vorm van communicatie. Mooie evenementen prikkelen alle zintuigen, zijn face-to-face en bieden directe interactie. Daar kan geen telefoon of beeldscherm tegenop. Het is de chemie van live communicatie die mensen verbindt. Dat zorgt ervoor dat de boodschap van het hoofd naar het hart gaat. Er zijn bovendien ontzettend veel mogelijkheden. Van een personeelsfeest op eigen locatie tot een entertainment personeelsfeest. D&B Eventmarketing kan het allemaal tot in de kleinste details verzorgen.

Personeelsfeest organiseren: de voordelen

De impact voor en na evenementen is goud waard. Betekent dit dat we bij D&B Eventmarketing iets tegen een goed feest hebben? Integendeel! Een origineel personeelsfeest waarbij alles klopt, is prachtig. Maar waarom zou je niet streven naar maximale impact? Wij kijken verder dan alleen het organiseren van een personeelsfeestje of medewerkersfeest. Wij helpen onze opdrachtgevers dan ook graag bij het vormgeven van een volledige campagne. Zo wordt een personeelsevent meer dan alleen een ‘one off’. Het is onderdeel van een solide basis en helpt je bedrijfsstrategie verder zodat jij jouw doelstellingen kunt realiseren. Een personeelsevent organiseren draagt dus zijn steentje bij aan jouw bedrijfsstrategie en is meer dan alleen een personeelsfeest. Bij D&B Eventmarketing weten wij hier het maximale uit te halen.

De mogelijkheden bij D&B Eventmarketing

Je jubileum vieren met een impactvol personeelsfeest. Dat is één van de vele mogelijkheden in het scala aan medewerkersevents. Maar denk ook aan een medewerkersevent in de vorm van een teambuildings activiteit, een inhoudelijk kick-off medewerkersevent, een management meeting, een personeelsdag, personeelsweekend, een onboardingsevent voor nieuwe medewerkers of open dag voor alle medewerkers met hun achterban. Voor welk type medewerkersfeest je ook kiest, bij D&B Eventmarketing zorgen wij er altijd voor dat het event het DNA van jouw bedrijf ademt. We ontwikkelen een op maat gemaakt concept dat als rode draad door het event verweven zit: van het communicatietraject in het voortraject tot de locatie, inrichting, techniek en catering op de dag zelf. D&B Eventmarketing biedt operationeel excellence!

Onze werkwijze bij personeelsfeest ideeën

Bij D&B Eventmarketing liggen er geen standaard concepten op de plank. Voor ieder traject ontwikkelen wij een origineel personeelsfeest. Bij een eventaanvraag gaan we altijd eerst langs bij onze opdrachtgever voor een intake. We stellen de vraag achter de vraag en creëren altijd een aanpak op maat. We nemen een kijkje op de werkvloer en verdiepen ons in de bedrijfscultuur. Het afwegen van alle ingrediënten voor een succesvol evenement is vakwerk en dus geen routineklus. De precieze mix is voor ieder bedrijf anders. Maar elk concept kent een inhoudelijk en interactief component én een onderdeel dat voor energie zorgt. Dat noemen wij ook wel de ‘heilige drie-eenheid’. Met die eenheid wordt ieder medewerkersevent een unieke ervaring.

De inhoud van een medewerkersevent

Bij een medewerkersevent organiseren beginnen we bij de inhoud van het event. Wat speelt er in je organisatie? Wat wordt het verhaal van je event of personeelsfeest? Wat is de boodschap die de CEO uit wil dragen en welke inhoud en programma indeling sluiten hierop aan?

De energie van een medewerkersevent

Trots verhogend is het inzetten van eigen medewerkers op het podium. Denk bijvoorbeeld aan een optreden van een koor van eigen mensen. Talenten on Stage. Met welke podiumact creëer je een boost? Dat onderzoeken we in deze fase.

De interactie tijdens een medewerkersevent

Bij een medewerkersevent organiseren is interactie een heel belangrijk onderdeel. Medewerkers worden hierdoor meer gehoord en voelen zich daardoor meer betrokken bij het event. Dit kan in het voortraject al beginnen. Denk aan een verrassend communicatietraject waarbij medewerkers mee kunnen denken over bepaalde programmaonderdelen of vragen kunnen stellen die terug komen op het event.

Personeelsfeest ideeën maken succesvolle personeelsfeesten

D&B Eventmarketing heeft in haar meer dan 39-jarig bestaan enorm veel ervaring opgedaan met personeelsevents organiseren en ontwikkelen voor uiteenlopende bedrijven. Van een personeelsfeest op eigen locatie tot een entertainment personeelsfeest, wij bereiden alles tot in het kleinste detail voor onze opdrachtgevers voor.

Personeelsfeest HEMA ter ere van het 75-jarige bestaan

Veel mensen voelen de kracht van LIVE als ze kippenvel krijgen. Het mooie is dat zo’n ‘kippenvelmoment’ hen nog lang bij blijft. Zo spreken medewerkers van de HEMA in hun lunchpauze jaren later nog over het evenement van het 75-jarig bestaan van het bedrijf. Eerst genoten collega’s op hun eigen vestiging van een gezellige brunch. Daarna kregen ze een ‘HEMA-versier-de-bus-pakket’ en reden er maar liefst 300 bussen naar het GelreDome in Arnhem. Van elke vestiging deed er iemand mee aan de finale van de show. Deze personen waren al in de eigen vestiging door hun collega’s verkozen als HEMA Held. Die opbouw versterkte de piek die later LIVE in het stadion zou volgen. Met wapperende capes kwamen deze HEMA Helden het stadion binnen in een spectaculaire show met waanzinnige muziek. Dat gevoel konden medewerkers jaren later moeiteloos herbeleven.

Personeelsfeest voor de Jong & Laan

Voor Accountantskantoor De Jong & Laan hebben wij meerdere personeelsfeest ideeën mogen ontwikkelen en uitwerken. Onder de boodschap ‘Join the Journey’ hebben wij een impactvolle personeelsavond vormgegeven. Speciaal voor de medewerkers van De Jong & Laan werd er op vliegveld Twente een Future Festival georganiseerd. Op dat festival maakten medewerkers van maar liefst 24 vestigingen een reis naar de toekomst. Allereerst namen twee directieleden afscheid terwijl nieuwe directieleden werden aangekondigd. Een symbolische personeelsavond waarbij iedereen genoten heeft. Uiteraard werd er ook goed gefeest om het helemaal af te sluiten.

Bekijk hier onze personeelsevents

Personeelsfeest organiseren? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wil jij ook het maximale uit je personeelsevent halen? Laat dan een medewerkersfeest organiseren door D&B Eventmarketing. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat het event volledig onderdeel is van jouw bedrijfsstrategie. Onze personeelsfeest ideeën zijn altijd op maat zodat deze naadloos aansluiten op jouw wensen en doelen. Neem voor meer informatie over onze aanpak en voor personeelsfeest ideeën contact met ons op. En wil je nog meer weten over D&B Eventmarketing? Lees hier meer over ons eventbureau. Wat wordt jouw thema personeelsfeest?

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management