Strategische kick-off's

Kick-off event organiseren

Kick-off event organiseren? D&B Eventmarketing heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak en weet als geen ander hoe je het meeste rendement haalt uit een strategische kick-off. Een kick off bijeenkomst kondigt een nieuw begin aan en is bedoeld om een goede start te maken. Wanneer je de organisatie van jouw kick-off meeting goed aanpakt, geef je het vervolgtraject een sterke boost of zorg je zelfs voor een directe gedragsverandering. Of je nu op zoek bent naar kick-off event ideeën of naar een specialist in het organiseren van een kick-off meeting die de gehele organisatie uit handen kan nemen: D&B Eventmarketing is al ruim 40 jaar specialist in kick-off's organiseren. Bij ons zit je goed!

Wat is een strategische kick-off?

Een strategische kick-off is de aftrap van een nieuwe periode, waarin je met een nieuwe of aangepaste bedrijfsstrategie aan de slag gaat. Een company kick-off event is hierbij onmisbaar. Hiermee creëer je een moment voor de kick-off. Je zorgt ervoor dat niemand om jouw nieuwe strategie, visie of doelstellingen heen kan en dat iedereen hier op een juiste manier kennis mee maakt. Je hebt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk. En een goed begin is het halve werk, toch?

Waarom strategisch kick-off event?

Het moge duidelijk zijn: een kick-off event organiseren heeft verschillende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.
● Een evenement is een van de meest effectieve communicatiemiddelen. Hiermee kun je een boost geven aan de ambitie van je organisatie;
● Een kick-off organiseren houdt je medewerkers gemotiveerd, verhoogt de sfeer op de werkvloer en zorgt ervoor dat collega’s elkaar beter leren kennen;
● Een kick-off bijeenkomst brengt mensen in beweging en zorgt voor verbinding;
● Een strategisch kick-off event maakt je medewerkers warm voor de doelstellingen van je bedrijf.

Voorbeelden van kick-off events

Een kick-off bijeenkomst is er in allerlei soorten en maten. Van een korte bijeenkomst in een vergaderzaal tot een enorm feest op een externe locatie met alles erop en eraan. Ga jij een kick-off meeting organiseren? Om een maximaal rendement te behalen? Wij raden aan om dit event onderdeel te maken van een groter plan en het te integreren in je marketingplan en algemene doelstellingen. Betrek medewerkers van verschillende afdelingen binnen je bedrijf en schakel waar nodig experts in. D&B Eventmarketing helpt als strategisch partner organisaties hun ambities en doelstellingen te realiseren. Wij geloven dat een event meer betekenis kan hebben dan een eenmalige boost. We organiseren events die raken en verbinden. Strategische kick-off events die waardevol zijn in elke zin van het woord. En heb je inspiratie nodig? Onze medewerkers zitten vol kick-off event ideeën.

De mogelijkheden bij een kick-off meeting

Presentaties die raken, inspirerende verhalen, interactieve lezingen en sfeervolle feesten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om invulling te geven aan een kick-off meeting. Welke invulling je voor jouw company kick-off event ook kiest, bij D&B Eventmarketing zorgen we ervoor dat je event méér impact heeft. Dit doen we door middel van de ‘heilige drie-eenheid’ van inhoud, interactie en energie. Deze combinatie zorgt ervoor dat een event echt iets teweeg brengt bij je medewerkers, dat er een boost wordt gecreëerd. Het betrekken van de aanwezigen zorgt bovendien voor eenheid en enthousiasme binnen je bedrijf.

Succesvolle kick-off events

D&B Eventmarketing heeft veel ervaring met het organiseren van strategische kick-off events. Ga jij een kick-off organiseren? We zetten een aantal voorbeelden van succesvolle events waarbij we een kick-off meeting organiseerden op een rij:
● Managers Conference Barry Callebaut
Management meeting DHL Express
● Kick-off medewerkersevent PPG
Visie bijeenkomst Robeco

Zelf een company kick-off event organiseren of op zoek naar kick-off event ideeën? Laat je inspireren door onze cases.

Strategische kick-off nodig? Schakel D&B Eventmarketing in!

Wil jij een strategische kick-off organiseren of ben je op zoek naar kick-off event ideeën? D&B Eventmarketing staat voor je klaar. We hebben veel kennis van een kick-off event organiseren, weten precies hoe jij een kick-off bijeenkomst optimaal kunt benutten en hoe je hiermee bijdraagt aan jouw strategische doelstellingen. Meer weten? Lees hier meer over ons evenementenbureau of neem direct contact op.

Download
Whitepaper
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit
Bel mij terug
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen robot bent door de karakters in het plaatje in te voeren.
X sluit
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management