Bekijk whitepaper
Download
Jubileum
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

100 jaar luchtvaart

Relatie-evenement

KLM, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) en GKN Fokker vierden samen met ZM Willem-Alexander en andere hoogwaardigheidsbekleders 100 jaar luchtvaart in het EYE filmmuseum. Trots keken ze terug én blikten ze vooruit op een duurzame toekomst.

3 jubilerende organisaties 1 jubileumevent Koninklijke gast Hoofdstad Amsterdam
Samen vooruit De luchtvaart blijft innoveren, vliegtuigen worden steeds stiller en zuiniger en er wordt gekeken naar nieuwe energiebronnen om ons duurzamer te verplaatsen. Met de kennis van een door innovatie gedreven bedrijfsleven, heeft Nederland alles in huis om technologisch voorop te kunnen lopen en oplossingen aan te dragen voor een beter klimaat. KLM, NLR en GKN Fokker nemen samen de verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst en vierden dit tijdens het jubileumevent 100 jaar luchtvaart in Nederland - op weg naar een duurzame toekomst.
100 Jaar luchtvaart 1 Jubileummunt
Toekomstige generatie aan het woord Uiteraard werd er aandacht geschonken aan de afgelopen honderd jaar luchtvaart, maar vooruitstrevend als Nederland is, stond dit evenement vooral in het teken van innovatie en toekomst. De door de drie luchtvaartorganisaties geïnitieerde Student Challenge leverde interessante pitches op, waarvan er één werd bekroond. Ook voormalig NASA stagiair Marc Pieters (25) deelde zijn visie op de toekomst van de luchtvaart in een inspirerende speech. Zo kregen de gasten, door de ogen van de toekomstige generatie, een frisse blik op de komende honderd jaar aviatiek.
3 Studenten pitches 1 Flyby
Jubileum met impact De viering 100 jaar luchtvaart in Nederland - op weg naar een duurzame toekomst had een uitgekiende balans tussen inhoud, netwerken en viering. Na het plenaire programma, waarin dagvoorzitter Janine Abbring en de drie CEO’s van de jubilerende luchtvaartorganisaties bespraken hoe ze samen met andere stakeholders en partners de luchtvaart duurzamer kunnen maken, sloeg ZM Willem Alexander een jubileummunt door een draai te geven aan een historische slingerpers. Ook werd een jubileumpostzegel uitgereikt aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen. Het event werd afgesloten met een flyby om zo ook het publiek buiten mee te laten vieren. Een jubileumevent met impact; precies waar D&B Eventmarketing voor staat.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management