Amber Kleinherenbrink

Amber Kleinherenbrink
Neuriet van lekker eten
Dol op cadeaus inpakken
Een doener
"“Everything will be ok in the end, if it’s not ok, it’s not the end”"

Vanuit een passie voor het overtreffen van verwachtingen en het creëren van onvergetelijke belevingen koos ze voor een studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag. De combinatie van theorie en praktijk paste haar wel. Want ondanks dat deze rasechte tukker met beide benen op de grond staat, is ‘stilstaan’ nooit haar sterke punt geweest.

Na haar studie is Amber aan de slag gegaan in de reisbranche. Waar ze pakketreizen naar mooie bestemmingen verzorgde. Het overtreffen van deze verwachtingen paste bij haar en om die reden vervolgde ze haar carrière binnen de hotellerie in het vijfsterren segment. Na een aantal jaren kwam ze tot de conclusie dat de elementen die ze het leukste vond – het werken met mensen, dingen regelen en verwachtingen overtreffen – de perfecte mix van ingrediënten vormden voor een rol als Eventmanager. Die ze bij D&B gevonden heeft.  

“Werken als Eventmanager voor een evenementenbureau is dynamisch, creatief en nooit saai. Ik vind het super tof dat je met evenementen mensen kunt verbinden en kunt raken. Daarnaast geloof ik in creativiteit als basis voor succes. Enerzijds als het gaat om het tackelen van een uitdaging, anderzijds als basis voor een kloppend eventconcept. Ik vind het super bij te kunnen dragen aan mooie veranderingen die events kunnen realiseren voor klanten en bezoekers”.

Haar vrije tijd brengt Amber graag door met familie en vrienden. Daarnaast vindt ze het heerlijk om op haar racefiets de drukte van Amsterdam te ontvluchten, op de latten te staan of een groepssportles te volgen. Of te geven, want ze is ook Les Mills Bodypump instructeur. Sporten is voor haar dé manier om haar hoofd leeg te maken. Vorig jaar fietste ze de Stelviopas in Italië om geld in te zamelen voor kankeronderonderzoek.
Amber nog niet ontmoet? Geen zorgen! Met haar grote bos krullen herken je haar meteen.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management