Bekijk whitepaper
Download
Jubileum
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

AmCham

60-jarig jubileumgala

AmCham is al 60 jaar dé partner en spreekbuis voor Amerikaanse bedrijven in Nederland. The American Chamber of Commerce, zoals de organisatie voluit heet, zorgt ervoor dat Amerikaanse bedrijven hun business goed kunnen runnen en neemt eventuele obstakels weg. Ook voor expats en hun partners. Deze succesvolle rol en samenwerking werden dit voorjaar gevierd met een inspirerend gala in Theater Amsterdam in aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning.

600 internationale gasten 50 muzikanten en 30 dansers 4 multinationals als sponsor 5 inspirerende sprekers
Feestelijk programma met diepgang Iedere vijf jaar viert AmCham Nederland haar bestaan met een feestelijk galadiner, dat deze editie extra groots mocht worden aangepakt. Naast het vieren van het 60-jarig bestaan van de non-profit organisatie, was onze opdracht ook om de verbinding met de leden van AmCham te behouden en versterken en de toegevoegde waarde van AmCham te bewijzen. We kozen daarom voor een uitgebreider programma met de titel IMAGINE 60 years Up!, waarin ruimte was om de diepte in te gaan, te verbeelden én te verrassen.
geblinddoekt luisteren naar een audio-experience om je voor te kunnen stellen hoe de wereld verandert
IMAGINE 60 years Up! Alle aanwezigen in Theater Amsterdam - zo ook de Koning en Boom Chicago presentator Andrew Moskos - werden geblinddoekt om in gedachten mee op reis te gaan. Eerst 60 jaar terug in de tijd, toen de eerste man op de maan landde. Vervolgens naar nu én 60 jaar de toekomst in. Hoe ziet de wereld er dan uit? En hoe zorgen we dat we daar klaar voor zijn? Die vragen werden beantwoord door inspirerende sprekers van de multinationals Aon, Ahold Delhaize, BlackRock en Google. Zij deelden hun visie op inclusiviteit, duurzaamheid, technologie en big data. Waardevol, want in een snel veranderende samenleving is de behoefte aan toekomstbestendige business-inzichten groot.
energieke optredens voor de juiste sfeer aan tafel
Hechte community Een brassband van 50 muzikanten groot sloot het inhoudelijke programma af en leidde de 600 gasten naar de black box voor een heerlijk en volledig vegetarisch viergangendiner. De uitvoering van ‘The Greatest Showman’ door dansers van het Lucia Marthas Institute For Performing Art, zorgde voor een extra vonkje tijdens de avond. Zo was de sfeer optimaal om ontspannen te netwerken. Van de 340 aangesloten ondernemingen bij AmCham, waren er na razendsnelle tafelverkoop 225 vertegenwoordigd tijdens het gala. Een mooie score, die de hechtheid van de community bevestigt. Een mooie basis voor de volgende 60 jaar! Wil jij weten hoe je jouw community kunt verstevigen door middel van een evenement - bijvoorbeeld een jubileumgala? Lees onze Pink Paper over jubilea of neem contact met ons op via +31 35 303 2000 of info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management