Anouk Paap

Anouk Paap
Gek op alle soorten bonen
Voorliefde voor oude apparaten
Echte Rembo & Rembo fan
"Draai het om en bekijk het eens van de andere kant"

Anouk is Graphic Designer bij D&B. Samen met haar D&B Studio collega’s verzorgd zij alle digitale en hardcopy designs die de evenementen voor onze opdrachtgevers visueel tot leven brengen.

Anouk heeft gestudeerd aan de kunstacademie en begon haar carrière als docent Kunst & Grafisch. Want haar enthousiasme over het vak wilde zij graag overbrengen aan jongeren. Toch miste ze het om zelf aan de slag te zijn met toffe design projecten en maakte ze de overstap naar freelance graphic designer. Daarnaast is zij gaan werken bij een duurzame textieldrukkerij in Utrecht waar zij de fijne kneepjes van drukwerk geleerd heeft.

In 2020 maakte Anouk de grote stap om fulltime als ZZP’er aan de slag te gaan waarmee ze een heel leuk en divers scala aan opdrachten heeft mogen uitvoeren. Toch vond ze het jammer geen team van gezellige collega’s om zich heen te hebben waar ze mee samen kon werken. Gelukkig heeft ze die hier gevonden! Als Graphic Designer versterkt ze de D&B Studio met haar grafische kunsten en denkt zij mee met design toepassingen voor onze opdrachtgevers. 

Naast haar nieuwsgierige blik voor alle aspecten binnen het creatieve werk is het ook iets wat ze letterlijk toepast in haar beeldende werk. Zo heeft ze fascinatie voor de achterkant van oude apparaten en tekent of schilder ze graag op papier of een grote wand. Ook studeert ze voor Fullstack Developer die haar kunnen binnen de grafische wereld nog meer vergroten.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management