Caitlin van Moorsel

Caitlin van Moorsel
Fanatieke hobby chef
Gek op salsadansen
Een echte ‘waterrat’
"“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”"

Ondanks de studie Bouwtechnische Bedrijfskunde wist Caitlin eigenlijk van jongs af aan al dat haar energie pas echt sneller gaat stromen van evenementen. Tijdens haar studie heeft zij de minor Ondernemerschap gevolgd en heeft zij de keuze gemaakt om voor zichzelf aan de slag te gaan in de evenementenbranche. Als ZZP'er heeft zij onder andere gewerkt aan The Passion en de Zuiderkerkprijs. Dit smaakte naar meer waardoor ze de stap heeft gemaakt om bij een evenementenbureau te werken.

Binnen haar rol als Eventmanager haalt zij de meeste voldoening uit het daadwerkelijk produceren van events en is zij ook niet vies van een beetje ‘sjouw- en tilwerk’. Een event op locatie tot leven zien komen. Iets tastbaars maken waar je als team al maanden naar toewerkt. Dát blijft één van de leukste onderdelen van dit mooie vak.

In haar vrije tijd houdt zij zich ook graag bezig met het organiseren van events als vrijwilliger. Zoals de Race of the Classics. Ook organiseert ze graag etentjes voor haar vrienden, waarbij ze zelf in de keuken staat. En als het kan gaat Caitlin graag op reis. Het liefste met alleen een backpack: reizen zonder plan maar tegelijkertijd niks willen missen. Duiken en skiën is wat zij dan het liefste doet, want langdurig stilzitten is niet echt haar ding. Vooruit, heel soms… Bij thuiskomst vindt zoekt ze graag de bank op om met een goed glas wijn te genieten van een spannende psychologische thriller.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management