Bekijk whitepaper
Download
Internal Branding
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Capgemini

internal branding event

Capgemini organiseerde in samenwerking met D&B Eventmarketing het Capgemini Techival. Op dit eendaagse branding event maakten medewerkers op een interactieve manier kennis met de nieuwste IT trends én de cultuur van deze wereldwijd bekende speler op het gebied van digitale transformatie. Een effectieve manier om medewerkers te verbinden in de beweeglijke ICT branche.

360 gasten 10 interactieve IT trends 1 keynote speaker 10.000+ online bereik
Shape the future Het allereerste branding event van Capgemini kreeg de titel ‘Shape the future’ en maakte deelnemers bewust van de kansen in tech en het belang van de mensen die werken in deze branche. Op een plezierige manier werd de doelgroep geïnformeerd en verbonden door verschillende activaties en subsessies te combineren met een plenair programma. Met André Kuipers als break-out spreker, een tiental gadgets en spellen en zes inhoudelijke break-outs werd iedereen maximaal ondergedompeld in de mogelijkheden van IT.
Een rondje in het reuzenrad met diverse tech experts
Interactieve activaties Het leukste aspect van IT is de zee aan mogelijkheden die ze creëert. Op het Capgemini Techival konden de deelnemers hier letterlijk en figuurlijk van proeven. Zo kon je je cappuccino en pannenkoek laten printen, een potje nerf gun of candy crush spelen, een VR experience ondergaan en een brug slaan tussen de echte en virtuele wereld met de Holowall. Het meest opvallende onderdeel op de Techival Playground was het metershoge reuzenrad waarin je een ronde lang kennis kon maken met verschillende tech experts. De uitgelezen kans voor medewerkers en hun introducés om te leren of te profileren.
Community building met een event om medewerkers te binden
Community building Naast de inhoudelijke focus op de IT branche stond ook de cultuur van Capgemini centraal. Het Capgemini Techival is hiermee een uitstekend voorbeeld van community building, waarmee de marktleider in consulting- en technologiediensten haar medewerkers betrekt en betrokken houdt. Wil jij ook zo’n branding evenement organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op! Ons creatieve én operationele team staan voor je klaar om samen met jou een doeltreffend event te realiseren. Bel +31 35 303 2000 of mail naar info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management