Bekijk whitepaper
Download
Communities & Events
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Entrepreneurs’ Organization

Community Building Event

Met meer dan 16.000 leden in meer dan 60 landen is de Entrepreneurs’ Organization (EO) al 35 jaar een toonaangevend internationaal ondernemers netwerk. Ieder jaar organiseert zij het One Level Up event voor haar leden, om hen te helpen groeien en bloeien. Dit jaar was het de eer aan Nederland om het evenement te hosten. D&B Eventmarketing ondersteunde de Nederlandse chapter bij de ontwikkeling en organisatie van het programma, met de titel ‘Free Your Mind’, en nam de succesvolle ondernemers in Amsterdam mee op reis naar totale vrijheid.

180 ondernemers 3 dagen 1 boottocht 6 locaties
Op reis naar totale vrijheid Als ondernemer kom je naast kansen ook een hoop uitdagingen tegen. De Entrepreneurs’ Organization wil haar leden verbinden en inspireren, zodat zij beter met die obstakels om kunnen gaan. Binnen het thema ‘Free Your Mind’ onderzochten we deze editie de hindernissen op weg naar totale vrijheid. Het driedaagse programma kreeg vorm in een reis die begon bij het tegenovergestelde van die vrijheid, om van daaruit stapje bij stapje de blokkades te doorbreken. Sprekers, panels en interactieve sessies leverden hier stuk voor stuk hun bijdrage aan.
Op reis naar totale vrijheid in een driedaags programma
Blokkades overwinnen Helemaal geen vrijheid; dat ervoer schrijver Joseph Oubelkas toen hij 1637 dagen onterecht in een Marokkaanse gevangenis zat opgesloten. Ook Joost Rigter, wiens zicht na zijn 26ste levensjaar afnam tot 0,8%, moest een deel van zijn vrijheid inleveren. Beiden maakten er het beste van en inspireerden in Felix Meritis de EO-deelnemers met hun verhaal vol veerkracht en doorzettingsvermogen. Neurowetenschapper Ayca Szapora legde op dag twee uit hoe mensen keuzes maken, waarna de theorie in de praktijk kon worden gebracht in een uitdagende Escape Room. Tijdens heel diverse workshops doken de gasten de diepte in om daarna met sloepen over de grachten naar restaurant Stork te varen voor een heerlijk diner én een spetterend optreden van een gelegenheidsformatie van EO-ondernemers. De derde en laatste dag stond in het teken van de toekomst, met biohacker Kasper van der Meulen, futurist Rik Vera en exponentieel denker Diederick Croese. Chefkok Noah Tucker zocht de grenzen op met geestverruimende bonbons, waarna de Total Freedom-afterparty kon beginnen bij Noorderlicht op het NDSM terrein.
inhoud, energie en interactie als ingrediënten voor een levendige community
Community building met inhoud De 180 deelnemers, waarvan ongeveer 70% uit het buitenland afkomstig was, waren unaniem enthousiast over de opzet en de inhoud van het programma. Meer dan 80% gaf aan nuttige handvatten en inzichten te hebben ontvangen waarmee ze hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren. De opzet was zo divers dat er voor ieder wat wils was. Een deelnemer gaf zelfs aan dat hij het gevoel had dat het programma speciaal voor hem geschreven was. Wil jij ook een community building evenement organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op! Ons creatieve én operationele team staan voor je klaar om samen met jou een doeltreffend event te realiseren. Bel +31 35 303 2000 of mail naar info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management