Eloïne Riupassa

Eloïne Riupassa
Indische roots
10 jaar Zuid Afrika
Leert Spaans
"When nothing is sure, everything is possible"

Eloïne is Office Manager bij D&B Eventmarketing. Zij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de interne kantoororganisatie. Van het bloemetje in de receptieruimte tot het contractbeheer van leveranciers en alles wat daartussen valt. Heel wat dus!

Met de HEAO op zak is Eloïne aan de slag geweest bij een uitzendbureau als sales-intercedente en daarna als bedrijfsleider van een café-restaurant in Amsterdam. Na 8 jaar Office Manager te zijn geweest bij een internationaal advocaten- en notariskantoor heeft Eloïne met haar gezin een paar koffers gepakt om het eens een jaartje in Zuid Afrika te gaan proberen. Dat zijn er 10 geworden! Gedurende die jaren heeft zij niet stil gezeten, want tijdens haar verblijf heeft zij verschillende bedrijven opgezet en gerund. Waaronder import van kinderkleding en tassen, een verhuur & propertymanagementkantoor, maar ook een eigen tennisschool.

Een bezige bij van nature. In haar rol als Office Manager weet zij dan ook de interne kantoororganisatie van ons Eventhuis zo vlekkeloos en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ook maakt zij graag tijd vrij om haar collega’s bij te springen of als er spontaan wordt aangeklopt voor een babbeltje. Minstens zo belangrijk!

Buiten de kantoortijden om, is Eloïne regelmatig in de sportschool te vinden. Spinning- en bodypumplessen zijn favoriet. Ook staat zij maandelijks als vrijwilliger achter de bar van een voetbalvereniging, want biertjes tappen is en blijft een leuke en gezellige bezigheid. Verder is zij dol op Italiaanse en Thaise schotels. Na haar 60ste hoopt Eloïne nog veel te reizen en vele landen te verkennen en wellicht weer op een plek neer te strijken waar de zon veel schijnt. Want dan ziet de wereld er toch een stuk leuker en gezelliger uit! Wat is er bovendien nou fijner dan in de namiddag te borrelen aan het strand?

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management