Hester Rauwenhoff

Hester Rauwenhoff
Een Mechelse Herder
Wereldreiziger
Live, Love, Laugh
"Niets is onmogelijk"

Hester is een gedreven persoon. Vol enthousiasme en met ook al heel wat werkervaring in het vak. Na haar studie is zij begonnen als Eventmanager bij een evenementenlocatie. Al snel groeide ze door binnen een Destination Management Company op een Europees rondreizend congres. Hiervoor heeft ze ook een tijdje in Londen en Kopenhagen gewoond.

Voordat zij bij D&B aan de slag ging, heeft zij vijf jaar als (inhouse) Senior Event Officer gewerkt bij Allen & Overy. In deze rol heeft zij de strategische kneepjes van de inzet van events binnen interne en externe bedrijfsdoelstellingen leren kennen en onder de knie gekregen. Ze vindt het dan ook heel leuk om bij D&B in de rol van Campagne Manager nog meer verdieping te vinden in de realisatie van de ambities van onze klanten.

Naast haar gedrevenheid voor haar werk, heeft zij ook veel passie voor sport. Ze is dan ook heel sportief. Iedere zondag staat ze fanatiek op het hockeyveld. Ook vliegt ze graag met haar kite over de golven óf met haar snowboard over de bergen. Het is dan ook niet gek dat zij de opleidingen CIOS en de Sport, Management en Ondernemen heeft afgerond.

Tussendoor trekt ze graag de wijde wereld in. Zo heeft ze er al een wereldreis van 8 maanden opzitten en heeft zij 6 maanden met een campervan getoerd. Met manlief en haar hond.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management