Ilka Timofei

Ilka Timofei
Altijd actief maar gek op eten en slapen
Buitenmens
Lacht graag en veel
"Verbeteren is elke dag een stap in de goede richting"

Ilka Timofei is Commercieel Directeur in ons Eventhuis. Zij stuurt Sales en Marketing aan en denkt graag met klanten mee over het bereiken van hun doelen. Ilka’s roots liggen voornamelijk in marketing en bedrijfskunde. Voor D&B was ze jarenlang directeur bij een cloudhosting platform voor e-commerce shops. De evenementenbranche is nieuw voor haar, maar events waren altijd al het hoogtepunt van haar werkende leven, zowel als opdrachtgever en ook als spreker en bezoeker. 

Ilka startte begin 2023 bij D&B en dat blijkt een hele goede match. Al tijdens haar sollicitatiegesprekken viel ze als een blok voor de positieve sfeer, de gedrevenheid voor klanten, de creativiteit en de mooie club mensen. Enthousiast, nieuwsgierig, strategisch, interesse in mensen en down to earth zijn woorden die Ilka goed beschrijven. Deze eigenschappen zet ze graag in bij de klanten van D&B. Zo denkt ze graag mee over vraagstukken hoe je de interne cultuur een boost kunt geven en hoe je de relatie met klanten en relaties kunt verdiepen. 

Ilka’s gezin bestaat uit man Rogier, haar twee kinderen en hond Appie. Thuis zijn de rollen niet traditioneel, want Rogier doet alles in de keuken en Ilka is de klusser en is graag aan het werk in de tuin. Roeien en skiën zijn haar grote passie en ook daarin zoekt ze graag de uitdaging op. Maar alles in balans, want het weekend is pas echt af als er hardop wordt gelachen tijdens een etentje met vrienden of als de voetjes van de vloer gaan tijdens een feestje. 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management