Iris van Dijk

Iris van Dijk
Projectmanager Communicatie
Leert stijldansen
Ooit eigen eventlocatie
"Seek but not hide"

Als Projectmanager Communicatie is Iris betrokken bij alle communicatie rondom onze events. Van het inrichten van registraties tot het schrijven van wervelende teksten. Iris houdt ervan om een boodschap over te brengen. Van attente cadeaus tot waardevolle ontmoetingen.

Als kleine meid was Iris altijd creatief bezig in het zonnige zuiden, waar zij vandaan komt. Met haar scouting groep organiseerde ze al van jongs af aan avontuurlijke activiteiten waardoor de keuze voor de opleiding Evenementenorganisatie geen verrassing was. Toch was dat nog niet voldoende. Het zuidelijke heuvellandschap hield haar niet thuis en Iris vervolgde haar studerende leven in de Domstad om de studie Communication and Multimedia Design te volgen. Die studie zorgde voor verdieping in de theorie van designs en marketing & communicatie. Na het behalen van haar diploma ging ze aan de slag als Assistent Locatie Manager van een nieuw studentenwoning complex. Daar was zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie. Zo dook ze in de diverse bewonerszaken, stuurde ze teams aan, onderhield ze contracten en waarborgde zij de budgetten en veiligheid. 

Vandaag de dag uit Iris haar creativiteit door woningen 3D te illustreren, te ontwerpen en haar eigen boek te schrijven. Verder zit ze het liefst aan een mooi gedekte tafel met vrienden en familie onder het genot van heerlijk eten en drinken.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management