Jeroen Roozendaal

Jeroen Roozendaal
Graag op het water
Museumjaarkaartbezitter
Favoriete stad: Kaapstad
"I haven't been everywhere, but it's on my list"

Als Eventmanager gaat Jeroen altijd voor het WOW-gevoel. Zowel voor de opdrachtgever als voor de bezoeker maakt hij er iedere keer weer iets bijzonders van.
Vanaf zijn 10e levensjaar stak Jeroen zijn handen al uit de mouwen op events. Zo controleerde hij toegangskaarten en bemande hij de garderobe op publieksevenementen, waar zijn oma de tickets voor verkocht. Na zijn studie, inclusief twee minors Eventmanagement in Azië, verhuisde Jeroen naar Amsterdam. Daar deed hij ervaringen op in de kunst- & cultuurwereld en bij iconische evenementenlocaties en leerde hij over de smaak van events in de catering. Iets wat hem nu nog steeds interesseert. Zodra er specifieke cateringwensen bij een event komen kijken, begint het bij Jeroen te kriebelen en gaat hij aan de slag om er samen met de cateraar een culinair feest van te maken.
 
In zijn vrije tijd is Jeroen ook veel bezig met eten en drinken. Je kunt hem dan ook vaak vinden op de leukste terrassen en in bijzondere restaurants. Meestal in Amsterdam, maar hij is ook veel te spotten aan de Hollandse kust en op de Friese meren. Thuiszitten past niet bij hem, dus wie weet kom je Jeroen in zijn vakantie tegen in een bijzondere wereldstad. Of op een tropisch strand waar hij nieuwe plekken ontdekt.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management