Julia Stouten

Julia Stouten
Sushi liefhebber
Fan van de zomer
Rocycle enthousiast
"Als iets niet is gelukt heb je niet gefaald, maar geleerd"

Julia werkt als junior eventmanager bij D&B. Zij zorgt dat de creatieve eventconcepten tot leven komen. Zij is de verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers en leveranciers. Deze rol is haar op het lijf geschreven, want ze is goed in meerdere ballen hoog houden en samenwerken. 

Tijdens haar studie facility management kwam Julia in aanraking met eventmanagement. Voor haar was dit de ideale mix van operationele, creatieve en tactische bezigheden. Ze rolde in een baan bij een leverancier waar ze samenwerkte met D&B. Ze was onder de indruk van hoe professioneel D&B te werk ging en collega’s het beste uit elkaar naar boven halen en besloot dat dit haar volgende leerschool moest worden. Ze is zeer leergierig en dat komt perfect uit, want “geen event is natuurlijk hetzelfde”, aldus Julia.

Enthousiast, gedreven en zorgzaam als ze is, is Julia een fantastische aanwinst voor het team. Deze eigenschappen zijn niet alleen in haar werk terug te vinden, maar ook in haar vrije tijd. Ze wordt blij van opstaan met een glimlach, een lekkere borrel, de zon, mensen om zich heen en van een kletspraatje met een collega. Dat laatste vinden wij erg gezellig. Verder is ze graag op pad met haar vriend, vrienden of familie en is ze altijd in voor spontane avonturen, zoals een nieuwe stad bezoeken, door het bos wandelen of lekker sporten.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management