Lilian Brouwer

Lilian Brouwer
Heeft haar vaarbewijs
Cocktail-liefhebber
Gek op mooie tassen
"Let the beauty of what you love be what you do"

Bij Eventmanager Lilian zit organiseren van jongs af aan al in het bloed. Van vakanties, schoolfeesten tot bedrijfsuitjes. Als er iets leuks bedacht en uitgevoerd moest worden, stond zij altijd vooraan. Bij D&B Eventmarketing is dat dan ook niet anders. 

Lilian is haar carrière begonnen bij Van der Valk. Waar zij doorgroeide van bedieningsmedewerker tot restaurantmanager. Want het houden van overzicht, snel schakelen en mensen in haar kracht laten staan, was een rol dat haar goed paste. Tijdens haar studie Communicatie- en Eventmanagement kwam zij binnen in ons Eventhuis. Als productie stagiair heeft zij vele events meegemaakt en heeft zij laten zien dat zij in het bezit was van een echt roze eventhart. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze na haar stage een vaste plek binnen het team kreeg. Lilian is nauwkeurig, gedreven en vooral heel enthousiast binnen haar rol als Eventmanager. Zij verzorgt haar events altijd tot in de puntjes en geeft graag extra aandacht aan de styling, want daar kan zij haar creativiteit goed in kwijt. 

Ook privé is Lilian bezig gebleven met organiseren én genieten van events. Zo regelt ze graag de dagjes weg met haar vriendengroep, zoals het bezoeken van een festival of een dag op het terras. Daarnaast is Lilian een echte waterrat die vaak in of op het water te vinden is. Van de Friese Meren tot aan internationale wateren, niets is haar te gek.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management