Lisanne Schmidt - Geldof

Lisanne Schmidt - Geldof
Senior Eventmanager
Zeer georganiseerde garderobe
Master in efficiƫnt werken
"A goal is a dream with a deadline"

Senior Eventmanager Lisanne is het zonnetje in ons Eventhuis. Met haar 1.84 meter - plus hakken - is zij een bijzondere verschijning waar je niet omheen kunt. Organiseren is niet alleen haar vak, maar ook haar passie. Vele familiefeesten staan op haar naam en goede deals sluiten doet zij zelfs bij haar plaatselijke groenteboer.
 
Binnen haar werk geniet ze ervan om samen met gepassioneerde professionals het geschetste plan tot leven te laten brengen. Ze vindt de diversiteit aan projecten geweldig en vindt het een voorrecht om op zoveel verrassende en inspirerende locaties te werken. Lisanne is van nature oplossingsgericht en gaat dan ook altijd voor een win-win situatie.
 
Lisanne is trotse moeder van Niek en Yara, ziet er altijd verzorgd uit en heeft de meest georganiseerde vriezer van ons allemaal door haar fanatieke ‘meal prepping’. Als je Lisanne beter kent, kun je moeilijk geloven dat zij een 11-daagse stilte retraite heeft gedaan tijdens haar reis door Thailand. Even uit de sneltrein en tijd voor bezinning, een 'overwinning' waar ze nog iedere dag aan terugdenkt.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management