Bekijk whitepaper
Download
Jubileum
Goed bezig! Je bent nog één stap verwijderd van een shot verse tips en gerijpte inzichten. We zijn nieuwsgierig naar jou, vul je daarom even onderstaande gegevens in? Alvast veel leesplezier!
X sluit

Case

Looye Kwekers

Relatie-event en jubileumfeest

Looye Kwekers kweekt alweer 77 jaar premium tomaten, waaronder de welbekende en overheerlijke Looye Honingtomaten. Het jubileumfeest dat de familie Looije twee jaar geleden wilde vieren, moest door de coronacrisis helaas worden uitgesteld. Hierdoor kreeg het event dit jaar wel een extra feestelijk tintje; vader Jos is inmiddels namelijk 50 jaar ondernemer. Dat verdient een podium; een mooi moment waarop terug- en vooruitgeblikt kan worden.

2000 tomaten in decoratie 1 jubileum compilatiefilm 2 feestdagen 1 memory lane
Terug- en vooruitblikken Vrijdag verzamelden alle zakelijke relaties, vrienden en familie van de familie Looije zich op het eigen terrein van Looye Kwekers in Naaldwijk. De rode loper fungeerde als memory- en future lane, met aan weerszijden visuals waarop de milestones uit het verleden en de nieuwe strategie en kernwaarden voor de toekomst werden weergegeven. 75 jaar Looye Kwekers werd samengevat in een speciale jubileumfilm waarin zowel werknemers als familie en vrienden een belangrijke rol speelden. Daarna was het tijd voor een heerlijk walking dinner. In elk gerecht waren natuurlijk de eigen Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten verwerkt. Jos deelde zijn passie in de speciaal voor hem gerealiseerde Jenever- en Sigarenbar en de avond werd afgesloten met een fantastisch optreden van de Dames Draaien Door.
relaties versterken door samen te vieren
Heroes of Taste feest Op zaterdag stonden de medewerkers van Looye Kwekers in de spotlight. Elke medewerker is volgens het bedrijf een ware ‘hero’; iedereen is hard nodig om de unieke smaaksensatie te creëren die Looye zo uniek maakt. Om Jos voor zijn bijdrage in talentontwikkeling te bedanken, werd hem een fotomozaïek - bestaande uit de gezichten van alle medewerkers - overhandigd. Naast de 70 vaste medewerkers werkt de familie met medewerkers uit o.a. Roemenië, Polen, Turkije en Bulgarije. Om al deze nationaliteiten met elkaar te verbinden was het na de dank- en jubileumfilm tijd voor het Heroes of Taste feest. DJ Turntable Tim en de Rave van Fortuin zorgden voor een spetterende sfeer en dito muzikale invulling. Verschillende foodtrucks afgestemd op de culturen van de medewerkers, de Photobooth Caravan en een echte Human Grijpmachine maakten van de avond een groot succes.
met een krachtige boodschap gebaseerd op kernwaarden
Jubileum als springplank voor je ambities Een jubileum is een uitgelezen kans om de kernwaarden van je bedrijf of organisatie nieuw leven in te blazen en onder de aandacht te brengen van medewerkers en relaties. Wil jij ook een jubileum evenement organiseren voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan vooral contact met ons op! Ons creatieve én operationele team staan voor jullie klaar om samen met jullie een doeltreffend event te realiseren. Bel +31 35 303 2000 of mail naar info@db-eventmarketing.nl.
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management