Marion Boersma

Marion Boersma
Taalfanaat
Gek op roze bloemen
Groene vingers
"Wend je gezicht naar de zon toe, dan valt de schaduw achter je"

Commercieel Manager Backoffice Marion is vrijwel het langst in dienst: in oktober 2020 tikte zij de 20 jaar aan! Een prachtige mijlpaal. In 2000 kwam zij in dienst als Officemanager. Hierna werd zij de PA van Pieter Bas en nu vervult ze de rol als Commercieel Manager Backoffice op de salesafdeling van D&B Eventmarketing
 
In de tussenliggende jaren heeft Marion veel verschillende dingen gedaan binnen onze club. Van het uitschrijven van kleine concepten, het maken van calculaties, het opteren van artiesten en het uitvragen van offertes tot en met de uitvoer van kleine én grote events. Marion heeft het allemaal meegemaakt. Ze had zelf nooit gedacht zo lang een D&B’er te blijven, maar haar hart is in de loop der jaren roze gekleurd. Sinds 2018 versterkt Marion het salesteam en dat heeft haar weer een nieuwe boost gegeven. “Iedere e-mail die tot een afspraak leidt, iedere afspraak waar een aanvraag uitkomt en iedere aanvraag waar een klus uit wordt gehaald: ik vind het allemaal supertof”, aldus Marion.
 
Het einde is dan ook nog lang niet in zicht: “Het maakt me trots dat ik op deze manier een bijdrage lever aan dit mooie bedrijf en ik hoop nog lang deel te mogen uitmaken van ons team!"

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management