Marloes Verdonschot

Marloes Verdonschot
Masterchef
Muziekliefhebber
Familiemens
"Maak van het leven een feestje"

Met een achtergrond als personal assistant, waarbij evenementen organiseren altijd tot haar takenpakket hoorde, maakte Marloes tweeënhalf jaar geleden vol enthousiasme de keuze zich fulltime te storten in de wereld van evenementenorganisatie. Haar kracht schuilt in het vlekkeloos organiseren en plannen van events, waarbij geen enkel obstakel haar afschrikt. De overstap naar D&B was voor Marloes een doordachte keuze, gedreven door haar verlangen naar nieuwe ervaringen aan de bureauzijde van evenementen. 

Met haar ervaring als internationaal eventmanager binnen een grote winkelketen, biedt Marloes waardevol inzicht aan beide zijden van de tafel. Ze staat bekend om haar positiviteit, enthousiasme, liefdevolle karakter en vermogen om mensen te verbinden. Haar levensvreugde haalt ze uit haar kinderen en in haar vrije tijd geniet ze van koken, het ontdekken van nieuwe restaurants en het bijwonen van concerten, feestjes en festivals. 
 
Sportief gezien is Marloes actief in de wereld van fitness en yoga. Ze brengt niet alleen evenementen tot leven; ze verenigt mensen en maakt van elk moment een feest. 

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management