Milene Buijs

Milene Buijs
Gek op frikandel speciaal
Danst graag
Wijnliefhebber
"Zeg nooit, nooit"

Bij Eventmanager Milene giert de hospitality door haar lijf. Na de Stenden Hogeschool te Leeuwarden afgerond te hebben, is zij de Amsterdamse hotelwereld ingedoken. Na een tijdje werd deze stad toch te klein en is zij afgereisd naar Shanghai. Waar zij de kans kreeg om als Community Manager een locatie in deze wereldstad te mogen openen en draaien. Na twee jaar is zij weer teruggekomen en is zij bij een groot schoonmaakbedrijf verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van de dienstverlening. 

Gasten een onvergetelijke ervaring geven, daar staat Milene voor. Dus werd de stap naar D&B zonder aarzeling gezet. In de functie als Eventmanager zet ze alles op alles om opdrachtgevers niet alleen te geven waar ze op hopen, maar juist om dat stapje extra te zetten dan wordt verwacht. Geen enkel detail ziet ze hierbij over het hoofd en zorgt ervoor dat het totale plaatje door een ringetje te halen valt. 

Naast andere mensen te ontzorgen, zoekt ze zelf ook de ontspanning op. Door op zoek te gaan naar little hidden gems, zoals een verrassend restaurant of café. Of ze houdt het dicht bij huis om te tafelen met familie en vrienden.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management