Boost the end of the year!

blog
sep. 29, 2016

Voor je het weet is het alweer zover! 2016 is ten einde en 2017 is in zicht. Heb je al stil gestaan bij de invulling van het eindejaarsfeest, kerstdiner, kick-off of nieuwjaarsevent? Sta je voor de uitdaging om fun met inhoud te combineren? Of om een event te organiseren dat écht anders dan anders is? Een event dat de voorgaande edities overtreft met een vindingrijke invulling?

Haal meer uit je event

Door onze 33-jarige ervaring weten wij als geen ander hoe je een feestelijke mijlpaal perfect kan combineren met het boosten van je organisatie, je merk of je medewerkers. Weten we wat mensen raakt en verbindt. En maken we iedere keer een verhaal dat langdurig impact heeft.

Creëer meerwaarde door een event met een feestelijk karakter te voorzien van een strategische boodschap en een inhoudelijke ‘twist’. Gebruik het event bijvoorbeeld als springplank om de ambities voor 2017 te etaleren. Sta stil bij de behaalde successen in 2016 of bedank je relaties voor de samenwerking.

Gratis eventconsult

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij bieden event- en communicatiemanagers een gratis D&B Eventconsult aan van onze eventexperts. Daarbij adviseren we ook over de WKR-regeling en de vele voordelen die er zijn om het event in eigen huis te organiseren. Kortom, wij zijn graag jouw creatieve eventpartner!

Nieuwsgierig naar hoe je meer uit je event haalt? Bel ons op (0294) 261 517 en vraag naar Sabine Dijkema of Ilke van der Mark-Meijer.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management