D&B verwelkomt nieuwe collega’s in haar Eventhuis

Blog
sep. 14, 2017

Team D&B groeit! Met de komst van nieuwe collega's bestaat het team uit maar liefst 25 eventprofessionals. Benieuwd wie de nieuwe gezichten in ons eventhuis zijn?

Pierre van Veldhoven is onze nieuwe Creatief Conceptontwikkelaar. Hij werkte als Senior Art Director bij verschillende bureaus, waaronder Lastomega, Media Republic, SocialMedia8 en Tribal DDB. Zijn studie volgde hij aan de Willem de Kooning Academie, waar hij Graphic Design en Audio Visual studeerde.

Dolores Booij gaat bij ons als Projectmanager aan de slag. Zij studeerde Advertising Marketing & Communication aan de Hogeschool van Amsterdam en werkte daarna als Woordvoerder Directie Communicatie bij Politie Amsterdam-Amstelland en daarna bij de landelijke Politie.

Nog niet op de foto, maar wel bij ons werkzaam vanaf 1 oktober is Maud de Bock. Zij vervult de functie van Projectmanager. Maud is geen onbekend gezicht bij D&B. In 2014 liep zij Projectmanagement stage.
Hierna ging zij weer terug in de schoolbanken voor het afronden van haar studie Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Daarvoor studeerde zij Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool TIO Eindhoven.

Naast een team van vaste D&B-ers verwelkomen we ook aanstormend eventtalent in ons eventhuis:

Dayenne de Lely, student Art and Economics aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht vervult de functie van Stagiaire Creatie.

Evi Timmermans en Melanie van Drunen studeren Leisuremanagement aan de NHTV in Breda. En vervullen de functie van Stagiaire Eventmanagement (Evi) en Stagiaire Sales & Marketing (Melanie).

Van links naar rechts: Evi, Dolores, Pierre, Melanie & Dayenne

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management