Maak kennis met Charlotte, Lidwine en Sanne

Actueel
apr. 9, 2021

Sinds april heeft D&B Eventmarketing er drie collega's bij: Charlotte Wagelaar als Junior Creatief (links op de bank), Lidwine Jocker als Content Creator (achter de bank) en Sanne Schäffauer als Event Assistent (rechts op de bank).

Junior Creatief Charlotte

In 2020 is Charlotte afgestudeerd aan de AMFI waar zij haar bachelor heeft behaald binnen de Fashion and Branding. Niet haar eerste diploma, want eerder heeft zij haar papiertje verdiend op Nimeto Utrecht waar zij de opleiding Ruimtelijke Presentatie en Communicatie volgde. Ook is zij 2e geworden tijdens IDEA Talent Scout 2019. Tijdens haar minor Live Communicatie op de HvA is zij in aanraking gekomen met events waarbij haar interesse in conceptontwikkeling voor events gegroeid is. Ze kan dan ook niet wachten om haar creativiteit in te zetten voor zintuigprikkelende concepten. 

Charlotte haar hoofd zit vol inspirerende ideeën en niets is haar te gek. The sky is the limit! 

Content Creator Lidwine

Lidwine studeerde Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en is in 2015 afgestudeerd richting Eventmanagement. Daarna heeft zij diverse functies vervuld bij verschillende evenementenorganisaties waarbij zij altijd bezig is geweest met de creatieve vertaling van concepten. Door de jaren heen heeft zij haar focus volledig gelegd op de wereld van content marketing waarbij ze het een leuke uitdaging vindt om een boodschap op de juiste manier de wereld in te brengen.

Lidwine is veel online te vinden en kan - waarschijnlijk als één van de weinigen - genieten van tv-reclames die ze vervolgens van begin tot eind analyseert.  

Event Assistent Sanne

Sanne studeert Communicatie in Eindhoven en volgt op dit moment de minor Het Ontwerpen en Managen van Evenementen. Vroeger organiseerde zij al events op haar middelbare school en nu op haar studievereniging. Met deze minor wil zij haar passie voor de wereld van events verder ontdekken. Een zoektocht die ze tijdens deze stage van vijf maanden voortzet door zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden op te pakken. Een goede manier om erachter te komen wat je leuk vindt en waar je talenten liggen.

Sanne kijkt nu al uit naar de showdagen van de events, om uiteindelijk alles bij elkaar te zien komen.   

Charlotte_Lid_sanne

 

 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management