Welkom Event Assistenten Anouk en Jarno

Actueel
sep. 9, 2021

Sinds enkele weken zijn Anouk Kuperus en Jarno van den Akker begonnen als Event Assistent. Wij stellen hen graag aan jullie voor.

Event Assistent Anouk

Deze 19-jarige student aan Breda University of Applied Sciences zit in haar 3e jaar van haar studie Leisure & Event Management. Na op school al veel geleerd te hebben over het organiseren van events vond zij het de hoogste tijd dit in de praktijk te ondervinden. Want waar leer je het nou beter dan in het veld? Anouk weet nog niet precies welke kant zij op wil na deze opleiding, dus binnen haar stage zal zij alle verschillende taken aangrijpen om te onderzoeken waar zij goed in is, en vooral ook waar zij blij van wordt. 

 

Event Assistent Jarno

Ook Jarno zit in zijn 3e jaar van Leisure & Event Management aan Breda University of Applied Sciences. De richting events lag voor de hand, want hij heeft het altijd al leuk gevonden zaken te regelen en daar ook de lead in te nemen. De zakelijke evenementenbranche vindt ie boeiend en hij hoopt tijdens zijn stage veel ervaring op te kunnen doen bij diverse soorten events. Hij kijkt er dan ook naar uit vele events mee te mogen draaien, om het eindresultaat echt tot leven te zien komen. En zijn droom? Ooit zelf een bedrijf te runnen in de zakelijke evenementenbranche.

 

Wil jij ook bij ons stage komen lopen? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires! Wij hebben nu een plek vrij voor een Motion Graphic stagiair. Neem hier een kijkje in ons volledige aanbod. 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management