Team D&B is gegroeid met de komst van 4 medewerkers!

Actueel
feb. 23, 2022

De afgelopen maand is ons team opnieuw uitgebreid! We verwelkomden Anouk Paap (midden) als Graphic Designer en Milan Nyklicek (rechts), Willemijn Beckers (links) en Brechje Kloppert als stagiair(e)s.


Anouk Paap, Graphic Designer

De D&B Studio is een Graphic Designer rijker! Anouk woont in Utrecht en is na de kunstacademie begonnen als Kunst/Grafisch docent. Op den duur heeft ze de stap gezet zelf weer uitvoerend aan de slag te gaan als freelancer Grafisch Vormgever waarbij ze veel toffe en uiteenlopende projecten heeft gedaan. Toch miste ze een gezellig team van collega’s om haar heen. Gelukkig heeft ze die nu gevonden! Naast haar werk is ze bezig met de opleiding Fullstack Developer en hoopt ze die kneepjes ook toe te kunnen passen bij D&B.

 

Milan Nyklicek, Stagiair Creatief Conceptontwikkeling

De Tilburgse Milan is 23 jaar oud en woont nu doordeweeks bij zijn oma hier in Hilversum. Ideaal voor als je 20 weken lang stage moet lopen in een ander deel van Nederland! En natuurlijk hartstikke gezellig. Milan studeert Leisure & Eventmanagement aan de BUAS en heeft al eens een productionele stage gelopen binnen de evenementen waar hij erg van heeft genoten. Tijdens deze stage focust hij zich op de conceptontwikkeling van evenementen en wil hij erachter komen of de productie óf toch de conceptontwikkeling hem meer ligt.

 

Willemijn Beckers, Event Assistent

De bijna afgestudeerde Willemijn is 23 jaar oud en volgt haar opleiding aan de Hotelschool in Maastricht. Na stage gelopen te hebben bij de Front Office van een hotel te Londen heeft zij haar zinnen gezet op de evenementenbranche en loopt zij haar laatste halfjaar van de opleiding stage op onze productie afdeling. Zij zal zich focussen op de Amsterdam City Swim en is heel nieuwsgierig naar het verloop van de organisatie van evenementen. Nou dan zit je hier aan het goede adres!

 

Brechje Kloppert, Stagiaire Grafisch Vormgeving*

Ook hebben we Brechje mogen verwelkomen die haar eerste stage is gaan lopen bij D&B. Als Stagiaire Grafisch Vormgever zal zij de D&B Studio tot en met de zomer komen ondersteunen. Brechje komt uit Laren en is 19 jaar oud. Momenteel zit zij in haar derde jaar van de opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum te Utrecht en hoopt zij hier haar eigen stijl en kennis te kunnen vergroten.

 

Werken in ons Eventhuis?

We hebben nog enkele toffe vacatures openstaan. Wil jij hier binnenkort ook voorgesteld worden? Kijk dan snel verder op onze vacaturepagina.

  

Foto: Willemijn, Anouk en Milan.

*Brechje is helaas niet op de foto te aanschouwen.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management