Het roze team is uitgebreid!

Actueel
mei 9, 2022

Graag stellen wij aan jullie voor, 2 nieuwe leden van het roze team!
In april hebben wij Milene Buijs mogen verwelkomen als Eventmanager en afgelopen week Hester Rauwenhoff als Campagne Manager.

Milene Buijs

Met een diploma van de Stenden Hogeschool Leeuwarden op zak, is Milene de hotelwereld ingedoken. Daar heeft zij enige tijd gewerkt. Zelfs twee jaar in Shanghai waar zij voor Sofitel de kans kreeg om als Community Manager een locatie te openen en te draaien. Vervolgens is zij in Nederland verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van de dienstverlening bij schoonmaakbedrijf Gom. Nu, als Eventmanager, pakt ze deze ervaring door en gaat ze ervoor om alle gasten en klanten onvergetelijke ervaringen te geven met events!

 

Hester Rauwenhoff

Ook Hester is een echte reiziger. Na een lange tijd gereisd te hebben door Europa en de Balkan is Hester neergestreken bij ons. Ze heeft al vele jaren ervaring als eventmanager bij onder andere Kuoni Group en Allen & Overy en vindt het fantastisch om mooie evenementen neer te zetten die ook strategisch kloppen. Ze haalt de meeste energie uit alles wat er achter het event schuil gaat. Zo zoekt ze graag de verbinding tussen losse onderdelen en probeert ze doelgroepen altijd op de juiste manier bij elkaar te brengen. Als Campagne Manager bij D&B zit ze dan ook goed op haar plek. 

 

 

We zijn nog op zoek naar nieuwe collega's! Bekijk hier de vacatures. 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management