Paul en Wieger, welkom bij D&B Eventmarketing!

Actueel
feb. 16, 2023

De creatie afdeling is gegroeid met de komst van Creatief Conceptontwikkelaar Paul Scholte (links) en Trainee Conceptontwikkeling Wieger Woudenberg (rechts). 

Paul Scholte – Creatief Conceptontwikkelaar

Zo’n 20 jaar geleden startte Paul zijn carrière in de branche. Waarbij hij zowel aan de klantzijde als de bureauzijde heeft gewerkt. Met een achtergrond in Hotel- en Leisuremanagement en een grote passie voor inrichting en architectuur vond hij events altijd al interessant. Want daar komen deze interesses & kennis mooi samen. In zijn rol als Creatief Conceptontwikkelaar bij D&B combineert hij deze interesses en voegt hij daar ‘purpose en meaning’ aan toe. Zodat opdrachtgevers zowel een fantastisch event hebben als een impactvol middel voor hun doelstellingen.

Na 20 jaar werkervaring heeft hij veel gezien en mogen ervaren. Maar out of touch is hij zeker niet. Met zijn jonge geest is hij nog steeds vaak te vinden op een festival, werkt hij zich wekelijks in het zweet bij Saints & Stars en voert hij regelmatig een dialoog op niveau met zijn nichtjes van vijf jaar. Ook haalt hij zijn inspiratie uit Amsterdam Noord, kunstbeurzen, licht kunstinstallaties, de FRAME en door uren te surfen op Pinterest en Instagram. En welke woorden hem vooral typeren? Groots en meeslepend. Al kan het ook klein en intiem, net wat het beste past bij de gestelde eventvraag. 

Wieger Woudenberg – Trainee Conceptontwikkeling

De 25-jarige Wieger heeft een achtergrond in Industrieel Ontwerpen. Tijdens deze studie heeft hij zich beziggehouden met het ontwerpen van fysieke producten, zoals een aantrekkelijke fiets of een degelijke brandmelder. Ook niet tastbare producten kwamen aan bod, zoals apps en systemen. Of events! Dit vindt hij hartstikke interessant om meer over te weten te komen. De komende zes maanden gaat hij zijn passie voor events verder ontdekken tijdens zijn traineeship op de afdeling creatie. Waarbij hij zich gaat onderdompelen in brainstorms, intakes en andere creatieve aspecten van het vakgebied.

 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management