Welkom Ilka bij D&B Eventmarketing!

Actueel
mrt. 27, 2023

Ilka is bij D&B gestart als Commercieel Directeur. We zijn heel blij met haar komst. We stellen haar graag aan jullie voor. 

Ilka startte begin 2023 bij D&B en dat blijkt een hele goede match. Ze stuurt in haar rol Sales en Marketing aan en denkt graag met klanten mee over het bereiken van hun doelen. Ilka’s roots liggen voornamelijk in marketing en bedrijfskunde. Voor D&B was ze jarenlang directeur bij een cloudhosting platform voor e-commerce shops. De evenementenbranche is nieuw voor haar maar events waren altijd al het hoogtepunt van haar werkende leven, zowel als opdrachtgever als als spreker en bezoeker. 

Al tijdens haar sollicitatiegesprekken viel ze als een blok voor de positieve sfeer, de gedrevenheid voor klanten, de creativiteit en de mooie club mensen. Enthousiast, nieuwsgierig, strategisch, interesse in mensen en down to earth zijn woorden die Ilka goed beschrijven. Deze eigenschappen zet ze graag in bij de klanten van D&B. Zo denkt ze graag mee over vraagstukken hoe je de interne cultuur een boost kunt geven en hoe je de relatie met klanten en relaties kunt verdiepen. Ze kijkt uit om de klanten en relaties van D&B zo snel mogelijk te ontmoeten. 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management