Samen van waarde tijdens de D&B LIVE changing day

Actueel
okt. 6, 2023

Hoe fantastisch is het als dingen samenkomen en precies passen? Als 1+1 meer dan 2 is. Dat is precies wat de basis was van onze LIVE changing day.  

Op dinsdag 26 september mochten we 40 opdrachtgevers ontvangen in het prachtige Mauritshuis in Den Haag. Dat alleen al was een experience op zich geweest, maar D&B zou D&B niet zijn als we nog meer waarde wilden toevoegen. We gingen deze middag daarom samen met onze relaties aan de slag om de vijf maatschappelijke organisaties die wij al jaren steunen te helpen bij de uitdagingen waar ze voor staan. In creatieve denktanks hebben we gebrainstormd over de vraagstukken van het Fonds Gehandicaptensport, het Helen Dowling Instituut, Stichting ALS, Right to Play en de Esther Vergeer Foundation.  

Prachtig om te zien wat een creatieve, nuchtere, zakelijke en vooral enthousiaste denkkracht onze relaties inbrachten om deze maatschappelijke organisaties te helpen. De frisse blik van buiten heeft onze goede doelen duidelijk geïnspireerd.  
Toen het museum gesloten was voor publiek, werden we getrakteerd op een privé rondleiding langs de prachtige schilderijen van oude meesters. De gidsen raakten ons met hun verhalen achter de schilders en schilderijen. De rondleiding was veel te snel weer voorbij, dus velen van ons willen zeker snel weer terugkomen.  


En net als in een sprookje mochten we vervolgens dineren tussen de schilderijen in de Gouden Zaal. En genoten we van een heerlijke vegetarische maaltijd, bereid door Van Essen Catering, terwijl opdrachtgevers André van Troost (CEO van Lely) en Martine Gosselink (Algemeen Directeur van het Mauritshuis) vertelden over hun samenwerking. Lely gaat namelijk de restauratie van het schilderij de Stier van Paulus Potter bekostigen. En die samenwerking brengt beide partijen veel positiviteit. Een verhaal waar de synergie vanaf spatte en waar D&B aan de oorsprong van heeft gestaan door deze twee partijen aan elkaar te verbinden. Als dank mochten wij dit waardevolle event in het Mauritshuis organiseren. Over 1+1 = 3 gesproken.  

We willen alle deelnemers en partners van deze dag heel hartelijk bedanken. Het was een prachtig verjaardagscadeau voor ons allemaal! 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management