Pieter Bas Boertje, ontvangt het 'Lintje voor Live'

Actueel
jan. 25, 2024

Pieter Bas Boertje, CEO van D&B Eventmarketing, heeft het 'Lintje voor Live' ontvangen voor zijn rol als voorzitter van IDEA in de afgelopen vier jaar.  Het bestuur van IDEA feliciteert hem en verwelkomt de nieuwe voorzitter, Dion Janssen bij IDEA. De erkenning onderstreept niet alleen de prestaties van Pieter Bas zelf, maar toont ook waardering voor zijn succes en doorzettingsvermogen in de evenementenbranche van de afgelopen jaren.

Van de uitdagende tijden tijdens de coronapandemie tot het herstel van live-evenementen, Pieter Bas heeft onvermoeibaar gewerkt aan de groei en bloei van de evenementenindustrie. Zijn voorzitterschap heeft een blijvende impact gehad op IDEA. Het voltallige team van D&B Eventmarketing feliciteert Pieter Bas Boertje van harte met deze welverdiende erkenning. Zijn passie en visie hebben niet alleen IDEA, maar de hele evenementenindustrie gevormd en gestimuleerd.

Na vier succesvolle jaren draagt Pieter Bas nu de voorzittershamer over aan Dion Janssen. We zijn ervan overtuigd dat Dion in de voetsporen van Pieter Bas zal treden en de dynamiek en creativiteit van IDEA verder zal voortzetten.

Het 'Lintje voor Live' onderstreept niet alleen de prestaties van Pieter Bas zelf, maar toont ook waardering voor zijn succes en doorzettingsvermogen in de evenementenbranche van de afgelopen jaren.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management