Together PPG!

Actueel
jan. 27, 2014

Hoe ga je als organisatie om met de sterk veranderende markt? En hoe heeft deze markt de klanten en concurrenten veranderd, en welke invloed heeft dit op de eigen organisatie? En misschien nog wel belangrijker: met welke strategieën gaan we als bedrijf deze uitdagingen te lijf en welke bijdrage verwachten we van onze medewerkers?

Deze vragen bracht PPG Architectural Coatings (wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige verven en coatings) ertoe om al hun medewerkers uit Noord-Europa bijeen te brengen in De Fabrique in Maarssen voor het Together PPG Event.

Tijdens een intensieve samenwerking met de afdelingen Evenementen en Interne Communicatie van PPG werd in korte tijd een succesvol evenement gerealiseerd. Waarbij het de uitdaging was om voor een zeer diverse doelgroep, met allerlei nationaliteiten, een inspirerend programma samen te stellen met een heldere boodschap. Dechesne & Boertje ondersteunde PPG bij dit proces, zowel op creatief en organisatorisch als strategisch vlak. De 4 nieuwe strategieën werden vertaald naar een informatief én entertainend programma waarin de boodschap door eigen medewerkers uit alle afdelingen werd gepresenteerd.

Begin dit jaar kwamen de 900 medewerkers uit Duitsland, België en Nederland bijeen in De Fabrique. Dagvoorzitter van het Jaar Rens de Jong zorgde voor inhoud, energie en interactie in het programma.
De verschillende strategieën werden gepresenteerd door eigen medewerkers, die in het voortraject en op de dag zelf begeleid en gecoacht werden door Dechesne & Boertje.

De inzet van speciaal gemaakte videoproducties, een dynamische PPG Quiz, een spectaculaire act van een breakdancegroep die PPG producten in hun optreden hadden verwerkt, én een indrukwekkende presentatie van hockeycoach Marc Lammers ('winnaars hebben een plan, verliezers een excuus') zorgden voor een afwisselend programma. Een programma waar één ding duidelijk werd: in deze nieuwe wereld kan PPG de uitdagingen alleen SAMEN tegemoet treden.

In de online evaluatie na afloop van het event kwam helder naar voren dat de medewerkers deze dag als zeer positief hebben ervaren. Met een gemiddeld cijfer van een 8,3 zijn zij trots om voor PPG te mogen werken, een organisatie die zich inspant om haar medewerkers actief te betrekken bij de te volgen koers.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management