Transformatie-event Koninklijke Jongeneel

Actueel
dec. 10, 2013

In deze tijd van ingrijpende veranderingen ondersteunt Dechesne & Boertje veel opdrachtgevers bij de introductie van hun nieuwe strategieƫn en de daarbij behorende processen en cultuurveranderingen binnen de organisatie. D&B helpt bedrijven bij de vertaling van de nieuwe strategie naar een evenementenconcept. Daarmee brengt D&B beleving in de strategie en draagt het eventmarketing bureau bij aan de uiteindelijke gedragsverandering op de werkvloer.

Dechesne & Boertje is ervan overtuigd dat het evenement een uiterst effectief communicatiemiddel is om betrokkenheid te creƫren bij de nieuwe visie en ambitie van organisaties: van hoofd, naar hart, naar handen.

Een mooi voorbeeld van een dergelijk traject is het transformatieproces van Koninklijke Jongeneel. Dit mooie bedrijf, dat zijn wortels heeft in de houthandel en de aannemerij in heel Nederland als klant heeft, is ook een ingrijpend veranderingstraject ingegaan om zijn klanten beter van dienst te zijn.
Alle verandering is 'eng', dus hoe breng je dit op een goede manier over op je medewerkers. En hoe zorg je ervoor dat de medewerkers begrijpen wat die veranderingen betekenen voor hun werk en dat ze hier enthousiast over worden?

Op 27 september jongstleden kwamen alle 600 medewerkers bijeen in het Hart van Holland in Nijkerk voor de kick-off van het veranderingsproces. Een spannende avond voor de directie waarin zij de medewerkers wilde informeren, betrekken en vooral inspireren.
Voor het overbrengen van de boodschap koos D&B voor een TV-show format. In een afwisselend en interactief programma (onder leiding van presentator Rens de Jong) kwamen de verschillende onderwerpen, van de nieuwe missie en visie tot de uitleg van het veranderingsproces, aan de orde.

Bij een dergelijke verandering hoort ook een nieuw jasje: aan het einde van de avond werden de nieuwe pay-off en huisstijl van Jongeneel gepresenteerd.
De medewerkers werden in deze opzet betrokken bij de veranderingen die Jongeneel te wachten staan. Met elkaar de commitment aangaan en met goede hoop de toekomst tegemoet!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management