Het gezellige sfeertje en hardworking mindset

blog
jun. 11, 2015

Knikkende knieën, een halfuur te vroeg, doodsbang om alle namen van je nieuwe collega's te vergeten en nog geen idee hoe alles werkt. Het algemene beeld bij je eerste stage week. Bij Dechesne & Boertje is dat compleet anders, waarom? Lees hier het antwoord van onze stagiaires en kom erachter hoe een stage bij Dechesne & Boertje is.

Waarom wilde jij stage lopen bij D&B?

Eline: ''Omdat ik studeer op een kunstacademie kwam ik weinig in aanraking met bedrijven als D&B. B2B events lagen dan ook tot voorkort niet in mijn vizier. Door de minor Experience en Eventmanagement werd ik nieuwsgierig of ik mijn creativiteit ook kwijt zou kunnen binnen een bedrijf dat zich meer richt op de corporate eventwereld.'' Kim: ''Ik vind D&B een authentiek, spontaan, openminded en vernieuwend bureau!'' Tevens is de plek van kantoor super leuk, het kleine vestingstadje Muiden met veel water en boten om ons heen, het is weer eens wat anders dan het drukke Amsterdam, volgens Emilie.

Als je hier klaar bent, wat ga je dan missen?

''Het gezellige sfeertje en hardworking mindset'', zegt Kim. Eline: ''Ja, en de fijne manier van werken, iedereen is hier onwijs open en behulpzaam. We worden vanaf dag één heel goed ingewerkt en krijgen veel vrijheid. Ook ga ik natuurlijk de after workout van onze collega Cristel en de goede gesprekken aan de lunchtafel missen''. ''Dus eigenlijk gaan we gewoon alles missen'', lacht Emilie.

Wat had je niet verwacht voordat je begon aan de stage bij D&B?

Emilie: ''Dat je vanaf het begin al meteen mee doet met het team en ze je de vrijheid geven om jezelf te ontwikkelen. Vanaf de tweede week wordt je al meegenomen op intake gesprek en behoor je volledig tot het team. Super gaaf dat ze je bv. een concept laten schrijven voor een klant, natuurlijk wel met goede begeleiding''.

Zijn er ook minder leuke dingen aan deze stage Kim?

Tja.. Er zijn altijd wel leukere en minder leuke dingen aan een stage. Alhoewel ik oprecht alles met plezier heb gedaan zou een minder leuk dingetje de vaatwasser en huishoudelijke klusjes zijn... Maar ja, what can I say.. het hoort er nou eenmaal bij! Stiekem ook af en toe wel lekker om even 5 minuutjes met een 'brainloze' klus bezig te zijn!

Wat vind je het leukst om te doen?

Eline: ''Brainstormen, mijn gedachten op de vrije loop laten samen met de creatives bij D&B is onwijs inspirerend. Om te horen hoe zij bepaalde dingen oppakken en zo veel verstand van zaken hebben, daar leer ik het meest van''. Kim: ''Als productiestagiaire zou ik toch wel zeggen dat het, het allerleukst is om na het harde werk van je collega's en/of van jezelf het resultaat te zien. Hiermee bedoel ik de producties zelf en de uitvoering daarvan. Het spannende moment waarbij alle puzzelstukjes ineen vallen en hoe cliché het ook klinkt, je positieve feedback van de klant krijgt en weet dat zij weten dat ze de juiste keuze hebben gemaakt door D&B in te schakelen.'' En sluit Emilie af: ''Vergeet daarbij niet een inspirerende spreker, een drukke zaal vol gasten of gave shows op het podium!''

Klinkt dit als muziek in je oren en wil je stage lopen bij Dechesne & Boertje? Wij zijn nog steeds opzoek naar stagiaires. 

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management