Wat ons maakt is wie wij zijn

blog
Door: Pieter Bas Boertje
mrt. 30, 2015

Ons team is onze grootste kracht van Dechesne & Boertje. Daarom koesteren we onze medewerkers en zorgen we dat zij zich prettig voelen bij ons. Dat doen we door naar ze te luisteren en iedereen actief te betrekken bij onze bedrijfsvoering. Niet alleen bepalen we gezamenlijk onze strategie, ook tekenen we samen voor de gekozen koers.

We stimuleren ieder teamlid scherp te blijven op zijn of haar toegevoegde waarde voor ons bedrijf. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen en die ook voldoende krijgen. Iets willen veranderen is mooi, maar bedenk dan meteen ook een plan hoe dat te bewerkstelligen. Ontbreekt er kennis, aandacht of inzet op een bepaald gebied? Doe er iets aan, ook al ligt het niet in de lijn van je dagelijkse werk. Soms is dit even lastig, maar gelukkig overstijgt de wens om te leren vaak het ongemak.

D&B Academy

Onze liefde voor het vak is een enorme drijfveer. We zijn er graag heel goed in. Willen groeien om te verbeteren, te verdiepen, om voorop te kunnen lopen in ons vak. Regelmatig kijken we in de spiegel en vragen onszelf: hoe doen we dat? Wat gaat goed en wat kan beter? Proactief zoeken we telkens naar de antwoorden. In onze D&B Academy bijvoorbeeld halen we kennis van buiten naar binnen. Specialisten spijkeren ons bij met workshops op gebieden waarover bij ons vragen leven. Onderhandelen, social media, nieuwe brainstormtechnieken...

Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, maar blijven we ook alert en geïnspireerd. Leuke bijkomstigheid daarvan is dat ons netwerk zich vult met nieuwe, enthousiaste professionals.

On the job

Maar het meest leren we van en door elkaar on the job. Onze projectmanagers nemen de conceptontwikkelaars mee naar de event-opbouw, waar ze van de techniekjongens krijgen uitgelegd hoe de led-schermen rond het podium werken. Omgekeerd zitten de projectmanagers weer aan bij brainstormsessies de conceptontwikkelaars en ervaren daar hoe zij beantwoorden aan de wensen van de klant. Deze kennisuitwisseling en het daarmee gepaard gaande plezier en enthousiasme, verbinden ons als team. We helpen elkaar vooruit en zijn trots op wat we samen bereiken. Zo blijven we groeien.

''Als je doet wat je leuk vindt, raakt de energie nooit op!''

Deze blog is geïnspireerd door het door Dechesne & Boertje uitgegeven boek; 'Hoe doen jullie dat nou?' Een handboek op zakformaat, uitgegeven in ons jubileumjaar 2013, om ons 30-jarig bestaan én de liefde voor het evenementen vak te vieren. Benieuwd naar het boek? Ga dan naar de bestelpagina en laat je gegevens achter.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000 Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management