We stellen je voor aan Marion

blog
Door: Marion Boersma
feb. 23, 2015

Het eventvak is echt een vak, van mensen voor mensen. En daarom vinden we het leuk om de collega's achter Dechesne & Boertje aan jullie voor te stellen. In de allereerste voorstelblog geven we het woord aan Marion Boersma, dit jaar alweer 15 jaar in dienst bij D&B.

Hoe kwam ik bij Dechesne & Boertje?

Ik leerde D&B kennen in mijn vorige werkgever De Amersfoortse Verzekeringen, waar D&B in 1996 een vierdaagse opening van het nieuwe kantoorpand organiseerde, voor relaties en alle medewerkers. In de aanloop naar die opening hadden we heel veel contact met elkaar en dat is mij altijd bijgebleven.

In 1999 vertrok de voorzitter van de Raad van Bestuur van De Amersfoortse, voor wie ik destijds werkte, naar Rotterdam en ik wilde niet mee, te lange reisafstand vanuit Amersfoort. Dus op zoek naar een andere job en omdat ik Dechesne & Boertje nooit was vergeten, heb ik Pieter Bas Boertje een brief gestuurd. Om een lang verhaal kort te maken: ik mocht komen praten en er was gelijk een klik, alleen er was geen vacature... Maar na twee weken werd ik gebeld of ik nog eens wilde komen praten, de baan als officemanager kwam vrij!

Toen was de kogel snel door de kerk: op 1 oktober 2000 begon ik als officemanager en dit jaar werk ik dus precies 15 jaar bij D&B. Mijn huidige functietitel is 'PA to the Board', een functietitel die je meer zou verwachten bij een multinational, maar het is altijd zo gebleven omdat we niets beters kon konden verzinnen :-). En ach, what's in a name? Ik ben de assistente van Pieter Bas maar daarnaast doe ik nog zoveel andere leuke dingen binnen D&B. En mijn specialisme is 'Entertainment', daar weet ik veel van en ik vind het leuk om op dat gebied mee te denken binnen onze concepten.

Mijn leukste/gekste/grappigste D&B ervaring

Dat is toch wel de blunder dat ik de telefoon opnam en ik 'Peter' aan de lijn kreeg. Ik nam direct aan dat het een leverancier was waar we op dat moment veel meer werkten. Het werd een hilarisch gesprek dat volkomen uit de hand liep. Pas een hele tijd later kwam ik erachter dat het nĂ­et de Peter was die ik dacht... Het bleek de Algemeen Directeur van een bedrijf te zijn dat we wel kenden, maar voor wie we nog niet eerder hadden gewerkt..
Gelukkig had mijn blunder geen gevolgen en hebben wij later diverse mooie events voor het betreffende bedrijf mogen organiseren. En Peter en ik? We hebben er hartelijk om gelachen!

Typische 'Marion-dingen' (de dingen waar ik blij van word..)

Roze bloemen, de zon, lekker eten, wijn en tapas, mijn lief, vakanties in Club Med, mijn katjes, de serie Friends, de slappe lach met vriendinnen, 'colaatje light met citroen', oneindig vaak dezelfde films kijken en dan alle teksten meezeggen, zingen, een mooi boek verslinden, voetbal kijken en tuinieren in mijn tuintje-op-het zuiden.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management