Lang leve de eventcampagne!

blog
sep. 24, 2015

Publieksevenementen zijn sexy en er zijn er genoeg die we graag zouden willen organiseren. Toch richten wij onze pijlen op business-to-business events. De zakelijke markt heeft voor ons de leukste vragen, die wij het beste kunnen beantwoorden. Bijvoorbeeld als het gaat om het 'laden' van een nieuwe koers van een organisatie bij de medewerkers of een jubileum dat kansen biedt voor een hernieuwde kennismaking met het bedrijf.

 

Open en eerlijke communicatie

De veranderende wereld dwingt bedrijven tot bewegen en dat vraagt om open en eerlijke communicatie. Onze klanten zijn marcom- en eventmanagers die zoeken naar manieren om de banden met medewerkers en relaties te versterken. Onze inhoudelijke events sorteren effect waar het draait om het verbinden van mensen onderling, van mensen met merken of van mensen met de samenleving. Wij zijn geen reclame- of PR bureau. Als klanten met ons in zee gaan, dan krijgen ze een event. Daar zijn we goed in. Maar dan wel een event met impact en effect. Door bijvoorbeeld het event te gebruiken als middelpunt van een groter geheel. Een eventcampagne zoals we dat zo mooi noemen.

 

Een eenmalig event meer betekenis geven

Wij geloven in een campagne-matige aanpak van het traject voor en na het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Die visie hebben wij gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. Deze methodes hebben we beschreven in onze 'white papers' (die natuurlijk roze zijn). De Little Pink Books beschrijven de eventcampagnes voor verschillende vragen en laten zien hoe wij kunnen ondersteunen bij trajecten rond een congres, een cultuurveranderingstraject, een jubileumjaar of de relatiemarketing van een organisatie.

Vraag hier één van onze Little Pink Books aan en kom meer te weten over onze campagne-matige aanpak van events!

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management