Sporten voor een goed doel!

blog
nov. 20, 2015

Op 13 december is het zover: Dechesne en Boertje gaat meedoen aan de Giathlon '15! Onze drie afgevaardigde collega's Michelle, Cristel en Gisele laten hun sportieve kant zien om zo hun steentje bij te dragen aan de opbrengsten van Fonds Gehandicaptensport. Dit jaar wordt de Giathlon voor het eerst georganiseerd; omdat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Mensen met een handicap hebben nog steeds dat extra steuntje in de rug nodig om te kunnen genieten van een rondje fietsen of een frisse duik in het water. Daar gaan wij mede wat aan doen door deel te nemen aan de Giathlon '15.

Wat is de Giathlon?

De Giathlon is de grootste indoor triathlon van Europa! Gebaseerd op de drie sporten, rennen, fietsen en zwemmen. Aan de Giathlon kunnen mensen vrijwillig deelnemen om het uiterste uit zichzelf te halen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor sporters met een handicap. De uitdaging is om zoveel mogelijk meters te maken binnen een uur tijd. En dat doen we in de vorm van de drie sporten uit de triathlon met 30 minuten fietsen, 20 minuten hardlopen en 10 minuten zwemmen.

Motivatie

Momenteel zijn Michelle, Cristel en Gisele hard aan het trainen voor de Giathlon '15. Alle drie hebben ze hun eigen redenen om mee te doen:

Michelle: "Mijn naam is Michelle Meydam en werkzaam bij Dechesne & Boertje. Sport verbindt, dat blijkt ook weer uit dit mooie initiatief 'Giathlon'. Ik vind het super dat ik door te sporten mijn steentje bij kan dragen aan de gehandicaptensport. Steun jij ook?!"

Cristel: "Bij D&B ben ik conceptontwikkelaar en mag ik de gaafste events bedenken. Sport is daarbij mijn motor. Ik sport om scherp, fit en creatief te blijven en ik vind dat dit voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sponsor mij in mijn persoonlijke missie!"

Gisele: "Als Financieel Manager is sporten voor mij de ideale manier om weer rust in mijn hoofd te krijgen. Ik zie veel gehandicapte sporters in mijn omgeving en het plezier wat zij hebben. Vandaar dat ik vol overtuiging mee doe met de Giathlon!"

Kan jij je in de motivatie van onze dames vinden? Draag dan ook een steentje bij en sponsor ons team! Klik hier voor een kleine bijdrage en kom ons aanmoedigen op 13 december. Zien we je daar?

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management