Onze heilige drie-eenheid

blog
jan. 27, 2016

Ieder D&B-event rust op drie pijlers: inhoud, interactie en energie. Daarbij is het DNA van de opdrachtgever de ondergrond. Alleen met deze facetten gebeurt er iets met de gasten en kan je een doelstelling bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de bedrijfstrots of het actief betrekken van medewerkers bij de nieuwe bedrijfsstrategie. Met alleen een goed verhaal van de directeur lukt dat niet.

Inhoud en interactie

Hoewel de mix telkens nieuw is, bevat elk concept een inhoudelijke component, een interactieve factor en een onderdeel dat voor energie zorgt. Zo is de invulling van een event voor de Hogeschool van Amsterdam anders dan dat van Unilever, terwijl de doelstelling gelijk kan zijn. Bij de ene groep zorgt een catwalk-opstelling met tribunes aan beide kanten voor interactie, terwijl die bij de andere groep juist ontstaat door een rond podium met draaistoelen. Zelfs al zou je voor beide precies hetzelfde event neerzetten, de sfeer en beleving zouden een totaal andere zijn.

Energie

Naast het integreren van inhoud en interactie in het concept houden we ook rekening met het energieniveau. Bij het bedenken van het programma vragen we ons af hoe de energie in de zaal zal zijn na een bepaalde opening. We vragen ons af welke podiumact voor een boost zorgt en waar in het programma mensen een beetje mogen inzakken. Samen lachen zorgt bijvoorbeeld voor energie. De vraag is dan ook hoe we hiervoor kunnen zorgen. Laten we de dag humoristisch samenvatten door een poppenspeler? Of pakken we het heel anders aan? Hiervoor ontwikkelden we de EventCurve; om inzicht te krijgen in hoe gasten een event beleven. Lees hier alles over de Eventcurve.

Unieke mix

De inzet van onze drie-eenheid inhoud, interactie en energie is voor ieder event maatwerk. De mix is uniek en eenmalig. In al onze events streven we naar één standaard en dat is een gezamenlijke opening en een gezamenlijke afsluiting. Op deze momenten zorgen wij voor kippenvelmomenten. Als daar de kern van je boodschap in zit, bereikt deze niet alleen het hoofd, maar ook rechtstreeks het hart.

Benieuwd naar de invulling van onze heilige drie-eenheid? Neem dan een kijkje bij onze cases.

Share:
info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management