Nicole Loeffen

Nicole Loeffen
Eventmanager
Al 12,5 in de events
Geen uitdaging te gek
"Teamwork makes the dream work"

Nicole vervult de rol van Senior Eventmanager. Nicole is een energieke verschijning, die heel veel positiviteit uit haar werk haalt. Niet voor niets rijdt zij iedere dag vanuit Wijchen 100 kilometer heen en 100 kilometer terug (!).
 
Nicole laat iedereen graag meegenieten van haar enthousiasme. Zij leeft het meest op met mooie eventproducties waar één verbonden team staat om écht mee te kunnen knallen. Nicole heeft gestudeerd aan de hotelschool en was voordat zij bij D&B Eventmarketing aan de slag ging jarenlang partymanager bij diverse cateraars. Hierdoor weet zij als geen ander hoe je van de juiste catering een feestje maakt.
 
Haar creatieve blik wordt goed zichtbaar wanneer zij een event aankleedt en op zoek is naar een oplossing voor een (productioneel) vraagstuk. Zij kan zich goed inleven in haar opdrachtgevers en kan de wensen tot in detail realiseren. Een event is voor haar dan ook alleen geslaagd wanneer de opdrachtgever terugkijkt op een geslaagd event.
 
Nicole is getrouwd met Wesley en is moeder van twee prachtige dochters, Aimy & Liv. Met Tripel, een Australian Kelpie, is haar gezin compleet. Je mag haar altijd wakker maken voor aardbeien en asperges. Ook drinkt ze graag een speciaalbiertje. Verder doet ze graag mee aan een groepslesje in de sportschool om stoom af te blazen van de dag. Ook houdt ze van uitdagingen, ze heeft dan ook al vier kruisjes van de Nijmeegse Vierdaagse (50 kilometer per dag) in ontvangst mogen nemen.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management