Nieske Castelein

Nieske Castelein
Internal Branding Specialist
Enthousiaste roeier
Opgeleid als marktonderzoeker
"Buiten winnen = binnen beginnen"

Nieske is Internal Branding Specialist en heeft haar sporen in het vak verdiend. Als ervaren internal branding consultant en voormalig 'cultuurmanager' van Douwe Egberts denkt Nieske bij D&B Eventmarketing mee over de inhoud van de events. Zij weet als geen ander hoe je mensen met elkaar én met merken kunt verbinden.
 
Zij fungeert niet alleen als inhoudelijke sparringpartner voor het team, ook opdrachtgevers lopen met haar weg. Nieske is een vrouw met karakter en met veel passie en doortastendheid brengt zij ieder concept naar een hoger level. Zij wordt graag uitgedaagd met vragen als: Hoe kunnen we events inzetten om strategische doelstellingen te bereiken? Hoe combineer je events met inhoudelijke HR en marketingprogramma's? Welk thema of concept past bij de gewenste richting?
 
De liefde voor events en live-communicatie komt voort uit haar jeugd en studententijd. Als klein meisje regelde zij al alle klassenfeestjes en in haar studententijd was ze verantwoordelijk voor de feesten en partijen bij haar studentenvereniging. Geen betere manier om mensen te verbinden dan met elkaar toe te werken naar een gaaf gezamenlijk event. In welke vorm dan ook.
 
In haar vrije tijd vindt Nieske het gaaf om in acht te roeien en roeit zij ook graag marathons. Verder geniet zij met haar man en puberkinderen van al het leuks dat Utrecht te bieden heeft en maakt zij met haar gezin graag mooie verre reizen.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management