Berber Brouwer

Berber Brouwer
Commercieel Manager
Friese roots
Gek op drop
"If you can dream it, you can do it"

Berber is Commercieel Manager in ons Eventhuis. Dagelijks gaat zij het gesprek aan met uiteenlopende bedrijven om te kijken welke vraag er is en wat D&B voor hen kan betekenen. 

Zo’n 15 jaar geleden, na het behalen van haar diploma aan de Hogere Hotelschool te Leeuwarden, is zij aan de slag gegaan binnen de dynamische wereld van events. Zo heeft zij binnen verschillende facetten van het vak een rol vervuld. Bijvoorbeeld als eventmanager bij een evenementenlocatie, als salesmanager binnen de cateringtak en als interne relatiemanager.

Tijdens haar carrière heeft zij al eens eerder met D&B Eventmarketing gewerkt, maar dan aan de klantzijde. Nu was het de hoogste tijd zelf onderdeel te zijn van dit roze team. Als Commercieel Manager zoekt zij de verbinding op en gaat zij met bedrijven in gesprek over hun zakelijke doelstellingen. Persoonlijke aandacht vindt zij daarin heel belangrijk. De diversiteit aan vragen die er op tafel komen, blijven boeiend. En met een goed luisterend oor, nieuwsgierig karakter en een grote dosis aan enthousiasme probeert zij iedere keer opnieuw het bedrijfs-DNA te doorleven om tot de meest passende oplossingen te komen. 

Naast het werkende leven zoekt zij graag haar vrienden en familie op om een hapje en drankje te delen. Ook slaat zij graag een paar ballen op de tennisbaan of is zij op pad met haar ‘mannenhuishouding’.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management