Bloeme van Kessel

Bloeme van Kessel
Gek op Thomas en Lola
Gek op Bloeme(n)
Gek op roze koeken
"Senior Eventmanager"

Het leukste dat er is? Evenementen organiseren! Van kleins af aan heeft Bloeme het altijd al leuk gevonden dingen te regelen en te organiseren. Dat is begonnen op de hockeyclub waar ze feesten en toernooien organiseerde. Mensen een leuke dag laten hebben en naar huis laten gaan met een belevenis, was toen al haar doel.

Bloeme heeft eerst de lerarenopleiding Nederlands gevolgd. Vervolgens stroomde ze door naar de UvA waarna ze toch koos voor een HBO-opleiding richting media. Na een paar jaar bij een uitgeverij en persbureau gewerkt te hebben, ging ze aan de slag als projectmanager bij een campagnebureau. Waar haar passie voor organiseren, ontzorgen en het meegeven van een belevenis samenkwamen. Ook heeft ze als sales- en eventmanager gewerkt bij een sportaccommodatie voor mensen met een beperking. Waar ze betrokken was bij de events die daar door de zakelijke markt werden georganiseerd.

Met die werkervaring op zak is ze aan de slag als Senior Eventmanager. Een enthousiaste teamplayer die altijd openstaat om nieuwe dingen te leren en ervan geniet om samen met haar collega’s de tofste LIVE changing moments te organiseren.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management