Indy van der Steen

Indy van der Steen
Houd van dansen
Altijd bezig
Graag met familie en vrienden
"The difference between ordinary and extraordinary is that little extra."

Enthousiast, positief en met een enorme passie voor evenementen, dat is Indy in een notendop. Ze koestert het plezier van het bijwonen van verschillende evenementen, maar haar grootste voldoening haalt ze uit het creëren van buitengewone belevenissen voor anderen.

Indy is momenteel bezig met haar opleiding Creative Business. Sinds eind augustus heeft ze een opmerkelijke groei doorgemaakt bij ons Eventhuis, waar ze begon als stagiaire Event Assistent. Gedurende deze tijd heeft ze bewezen dat ze haar grenzen blijft verleggen en dat ze nooit ophoudt met leren.

In haar vrije tijd houdt ze van actieve bezigheden, geniet ze van dansen en is ze regelmatig te vinden in de sportschool. Feestjes, festivals en diverse evenementen behoren tot haar favoriete bezigheden. Bovendien waardeert ze gezelschap en de aanwezigheid van vrolijke mensen om haar heen. Als echt avondmens wordt Indy ontzettend gelukkig van het doorbrengen van veel tijd met familie en vrienden.

Indy is inmiddels is doorgegroeid van stagiaire naar junior eventmanager. Haar inzet heeft haar tot een waardevol D&B-er gemaakt. We kijken uit naar haar succesvolle reis in de evenementenwereld.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management