Jorryt van der Haar

Jorryt van der Haar
Directeur Creatie & Innovatie
Speelt graag gitaar
Was vroeger politieagent
"Don’t stop until you’re proud"

Als directeur Creatie en Innovatie is Jorryt verantwoordelijk voor de aansturing van het creatieve team en het versterken van het innovatief vermogen van de organisatie. In een branche waarin zich steeds nieuwe uitdagingen voortdoen, voelt Jorryt zich als een vis in het water. Vooruitkijken, aanpassen en tot actie overgaan.

De liefde voor het vak liet zich vroeg zien tijdens de organisatie van alle hockeyfeesten, toernooien en eigen verjaardagen. Na wat gesnuffel in andere branches bleek er toch maar één waar hij echt gelukkig van werd. En wordt! Namelijk de evenementenbranche. En dan met name de strategische inzet en doorvertaling binnen een campagne. Jorryt heeft de afgelopen jaren samen met het team al meerdere awardwinning concepten mogen ontwikkelen en is daar nog lang niet klaar mee want: je mag pas stoppen als je trots bent!

Verder kennen wij hem als een bezige bij die humor op de werkvloer heel hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer april om de hoek komt kijken, komt hij het liefst met de motor naar Hilversum. Hij vindt het heerlijk om te klussen,  is gek op de bergen (zomer en winter) en de combinatie van gitaar spelen en Netflix kijken kan hij perfect tot uitvoering brengen. Ook is hij gek op brevetjes. Van GVB, PADI, snowboardrider level 7 (dat is goed!) tot een motorrijbewijs. Zijn volgende doel is zijn vaarbewijs en SDEN 2.

info@db-eventmarketing.nl +31 35 303 2000
Voor aanvragen mailen naar: sales@db-eventmarketing.nl
Van Hengellaan 25
1217 AR Hilversum
Privacy statement | Powered by: Invitado Visitor Management